עבור לתוכן

לוותיקים בינינו מהתקופה של ה NINTENDO64.. מצחיק!!

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

א :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:ני לא מפסיק להישפך פה

פורסם

פרפקט דארק המשחק הכי טוב שיצא מעולם!

היום פתחתי את הארון חיפשתי מחשבון ומה שמצאתי היה הסגה GENESIS הישן שלי עם ערמת משחקים.

חיברתי אותו לטלויזיה בלי הרבה תקוות קצת נשיפות על הקלטות ומשחקים עם הכבל והתחלתי לשחק NBA Hang Time אני צריך לבדוק מה עם שאר המשחקים בכול מקרה נוסטלגיה.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אפילו שקיבלתי את ה PSP שלי לא צרחתי ככה

פורסם

כשקיבלתי גיים גיר ב94 קפצתי עד השמיים... אבל לא צעקתי כל-כךךךך :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

גם כשאני יקבל את ה SLR אני לא יקפוץ ככה.

פורסם

נראה לכם שהוא אוהב את המתנה? :smile1:

פורסם

אךךךךך אמריקאים!

איזה פחד יאללה :errrr:

פורסם

:screwy:

ניראה לי הוא ישאר צרוד לכמה חודשים טובים :s07:

פורסם
:bash::screwy: :screwy: :screwy:
פורסם
  • מחבר

וקחו עוד משהו נחמד : לאוהבי הסרט קיל ביל והמשחק סופר מריו..מין שילוב מוזר של שניהם אבל איכשהו מצחיק... :

http://www.youtube.com/watch?v=Y9EOA19Gp6E

:xyxthumbs:

פורסם

;D

ענק!!!

פורסם
:oהילד על סמים!!! הוא יותר גרוע מיפני שעומד 5 שנים בתור בשביל לקבל איזה ds ובסוף מקבל אותו! אם הייתי הnintendo שלהם הייתי מצמיח רגליים ובורח מהר, כמה שיותר מהר מהפסיכים האלה.......צורח כאילו ראה את סנטה קלאוס אני לא מבין אותו, טוב אם לא היה אוכל שבועיים ואז משיג משו לאכול אז הייתי מבין אותו, אבל על חתיכת פלסטיק מחורבנת שההורים שלו דחפו מתחת לעץ?! פשוט משוגע :screwy:
פורסם

תגידו זה לא טום קרוז שהיה קטן?

פעם נינטנדו 64 היום קיטי הולמס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים