פורסם 2006 באפריל 2219 שנים cעשיתי את המדריך שיש פה בפורום ומשכתי הכל לקידמת המחשב כך שאני יוכל לשחק עם זה מהמיטה ואפילו מסוף החדר...מסגרתי את כל החלק עם קרטון ועטפתי אותו באיזולירבנד יצא כזה בית לאינפרא, משהו נחמד...אפשר לעשות אם זה הכל להעביר שירים בוויןאמפ, לשלוט על העכבר LOL, להעביר את הסרט קדימה, לעשות FRIZE, mute.. אחלה דבר..השתמשתי בשלט של creative, הקטן השחור בשביל ה- CD...אני אהבתי וממליץ לכם לנסות לעשות את זה. אני הלחמתי על לוח PCB (לוח הלחמה עם פסי מתכת), וזה היה ממש מתוסבך בנושא ההלחמה למה כל החורים היו קרובים, אבל לאט לאט וזה יצא בסדר...לפי דעתי תיקנו את החומרים ותעשו, מודינג חמוד+(בערך 50 ש"ח, תלוי איפה תקנו.., אפילו פחות).עכשיו נעשה פאן באס עם אורות ופוטנציומטר... אם היה לי מצלמה הייתי מצלם...(אולי יהיה לי בקרוב אני יצלם)
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים איך אתה מעביר שירים? בעזרת אישהו שלט? אפשר להעביר עם זה רינגטונים לפלאפון וכאלה?
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר מעביר שירים ב- WINAMP... סרטים וכד'...לא מעביר רינגטונים לפלאפון LOL
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אין אפשרות להעביר רינגטונים לפלאון כי זה רק מקלט. בשביל תקשורת אינפרא אדום, לפלאפון למשל, דרוש משדר ומקלט.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים צריך תוכנה כמו WINLIRC וגו'.התוכנה הזו קלה לעבודה?איזה חיבור עדיף בישביל האינפרא אדום?עם אני מחבר את האינפרא אדום יש סיכוי שהיה לי לקצר או גרוע מיזה?
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אין אפשרות להעביר רינגטונים לפלאון כי זה רק מקלט. בשביל תקשורת אינפרא אדום, לפלאפון למשל, דרוש משדר ומקלט.זה גם משדר וגם מקלט, הצלחתי לבצע MACROS בעזרת הדבר הזה.ואין אפשרות להעביר רינגטונים לפלאפון כי זה עובד על תדר שונה (גם בתחום ה"אינפרה אדום" אבל בתדר שונה).ואפשר להשתמש באיזה שלט שרוצים.ברגע שאתה יודע את ההגדרות אז זה די פשוט.חיבור - המדריך מדבר על חיבור COM.אם לא תחבר נכון אז כמובן שיש סיכוי לקצר, וכן, יש סיכוי ללוח אם שרוף.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר תעשה חיפוש של המדריך בפורום..אין מצב לקצר אתה מחבר לזה קונקטור ל- COM1 או COM2ויש שתי תוכנות WINLIRC ו- UICE.קלות לשימוש!15 דקות לקח לי להבין אותם ולכייל את השלט...החלק של ההלחמה כמו שאמרתי הוא היותר בעייתי בשביל מתחילים על לוח PCB, תקנה אתה חומרים ותראה את המדריך.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים תעשה חיפוש של המדריך בפורום..אין מצב לקצר אתה מחבר לזה קונקטור ל- COM1 או COM2ויש שתי תוכנות WINLIRC ו- UICE.קלות לשימוש!15 דקות לקח לי להבין אותם ולכייל את השלט...החלק של ההלחמה כמו שאמרתי הוא היותר בעייתי בשביל מתחילים על לוח PCB, תקנה אתה חומרים ותראה את המדריך.תודה על ההסבר !!הבעיה היחידה שיש לי שאני לא מוצא את החומרים הדרושים, באיזה מקום אפשר ליקנות אותם?
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר חנות אלקטרוניקה...כמו כן בקשר לקצר...תשים לב בקונקטור לאן אתה מחבר את זה..לרגילים 1 5 ו- 7!
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים http://www.geocities.com/wrc_subaru_il/remote.doc עזר לי מאוד בזמנו.http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200601191335051988&user=aviran27
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.