עבור לתוכן

נפרץ אתר קניות ברשת

Featured Replies

פורסם

מוזר... :screwy:

אם המרוקקים האלה היו מספיק חכמים הם היו יכולים להשתמש בכרטיסי אשראי של הלקוחות שקנו דרכם

• תגובות 44
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ROFL הם לא פרצו לאתר, הם בטח מצאו איזה עמוד באתר שיש בו המון פירצות אבטחה כבדות והשתמשו בזה :lol:

פורסם

noobz...

פורסם

מוזר... :screwy:

אם המרוקקים האלה היו מספיק חכמים הם היו יכולים להשתמש בכרטיסי אשראי של הלקוחות שקנו דרכם

ומי אמר לך שהם לא עשו\עושים\יעשו את זה?

פורסם

ליימרים..

פורסם

אולי ידנית זה יקח שעה

אבל יש לי email bomber

אני יכול לשלוח עד 1000 הודעות בשעה בלי שזה יכביד לי על המחשב (או 2000 וזה יכביד)

והכתובת שתוצג להם היא כתובת שאני ממציא על המקום. אני יכול לכתוב שהאימייל הגיע מ A@B.C

נראה לי שזה מה שאני הולך לעשות

פורסם

בקשר לספאם - מה הבעיה פשוט לרשום אותם לאתר שידוע בשליחת ספאם, כמו לדוגמא האתר של התוכנה diskeeper , שאני עד היום מצטער על היום שבו נרשמתי אליו. לפחות זה לימד אותי משהו על האינטרנט.

אולי ידנית זה יקח שעה

אבל יש לי email bomber

אני יכול לשלוח עד 1000 הודעות בשעה בלי שזה יכביד לי על המחשב (או 2000 וזה יכביד)

והכתובת שתוצג להם היא כתובת שאני ממציא על המקום. אני יכול לכתוב שהאימייל הגיע מ A@B.C

נראה לי שזה מה שאני הולך לעשות

יהיה מצחיק אם תעשה את זה

ומאיפה השגת את האימייל בומבר הזה? זה יכול לשמש אותי למשהו די ספציפי.

פורסם

Google..

פורסם

אוקיי PIKA, תעשה זאת וגם תוסיף אותם לאתר SLASHDOT ותעשה שכל יום זה ישלך להם את הNEWSLETTER וכל הודעה שקיימת שתידע לאימייל...

אני רציני לגמרי...

תודה

נ.ב: מה עם גוגל?

פורסם

כן באמת פיקה תעשה את זה אחי :xyxthumbs:

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אתם באמת חושבים שזה המיילים שלהם? לא צריך להיות גאון כדי לקחת בחשבון שאנשים יספימו אותם ב"תגובה" :kopfpatsch:

(או לחילופין יתחקו אחרי הIP שהמשתמש מתחבר ממנו דרך gmail ) זה בטח של מישהו שהם לא אוהבים במיוחד

פורסם

חבורה של מטורפים אתם, אין אין, אתם פשוט מסוכנים, אחד אחד פה מה זה שכירי חרב, אני מפחד בכלל לדבר איתכם...

אחד הוריד אימייל בומבר מאימיול, השני רושם אנשים ל newsletters, איך עד עכשיו אתם לא מאחורי סורגים?

פורסם

ערסי צעצוע של אינטרנט :lol:

פורסם
:s07:
פורסם

:s07:

דווקא מצחיק ה"משוגע".

אתם יודעים מה יהיה מצחיק?! אם האקרים יחדרו לאתר של קספרסקי וישביתו אותו, אירוניה טובה.

למרות שזה יהיה ממש ממש ממש קשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים