פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר את ה+ לחוט האדום במולקס, ואת ה- משאיר על השחורככה הוא מקבל 5Vאו ששם חוט אחד של המאורר על ה+ האדום ואחד על ה+ הצהוב, ככה הוא מקבל 7.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר אני מעדיף לא להתעסק עם זה יותר מידי חחח אני מפחד לעשות קצר...עריכה:אחריי הרבה הרבה חשיבה החלטתי שכן לעשות את המודינג ל-7V לא היה קצר חח הצליח לי דיי טוב שניתי את שניה המאוורירים שהרעישו ל-7Vד"א עשיתי את זה בתצורה הבאה...בגלל שלא הצלחתי להוציא את הפינים מהמולקס אז הצלבתי את החוטים ע"י כם שחתכתי אותם קאטר וחיברתי בינהם עם יחידות חיבור מפלסטיק נראה לי בטוח אבל אני עדיין קצת דואג לדעתכם זה מספיק טוב?
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים לא הבנתי איזה חוטים חתכת, למאורר יש רק 2 חוטים אז מה בדיוק החלפת שם... :\אתה מדבר על "מחברים" עם ברגים? הם בסדר גמור (:
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים לא הבנתי איזה חוטים חתכת, למאורר יש רק 2 חוטים אז מה בדיוק החלפת שם... :\אתה מדבר על "מחברים" עם ברגים? הם בסדר גמור (:הוא מתכוון שהוא הצליב את החוטים של חיבור המולקס של המאוורר!!!תעלה תמונות בבקשה!!!
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר הצלבתי את האדום ואת השחור וכן אלה המחברים עם הברגים. בגלל שעכשיו כל העסק התחמם את ביטלתי את ה-OC יותר שקט אפשר לישון בלילה בלי רעש של איזה F-22 או לראות סרט בלי להרגיש בתוך מפעל חח
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר בכוונה אמרתי בהגזמה כי הרעש ממש הפריע ליותאמין או לא הוא גם זז חלק יותר בלי ה-OC
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים הוא מתכוון שהוא הצליב את החוטים של חיבור המולקס של המאוורר!!!להההה... ברצינווותתת....????השאלה היתה איזה חוטים הוא חתך, מהמאורר יש 2 חוטים פלוס ומינוס, בהם אני מתאר לעצמי שהוא לא נגעבאיזה מולקס הוא שיחק, של הספק, של המעביר מזכר לנקבה של המאורר, איזה?כי אם הוא שיחק עם חוטים לא נכונים זה יכול להשפיע גם על רכיבים אחרים, אם הוא יחבר אחר כך את ההמשך להרדיסק או סידירום זה יכול להגמר לא בריא.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים עם החוטים של המולקס שבאים על המאווררזה ברור מי הדפוק שיחתוך את החוטים של הספק עצמו!!
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר צודק חח כדאי להחזיר את ה-OC? הטמפ' שיא שלו עם האוברקלוק זה 52 מעבד 41 לוח
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אל תחזיר חבל זה סתם עוד בלאי לחלקים של המחשב שלך!!יש לך מעבד כמו שלי והוא מספיק להיום!!תן למחשב לעבוד איך שהוא יודע ואיך שהוא בנוי!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.