פורסם 2006 באפריל 2219 שנים ממש יפה בתמונה השנייה הרקע נראה יותר חי מהדג. חבל כי דג יפה היה הופך את התמונה למושלמת לדעתי .
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים תמונות יפות מאוד, אהבתי את הרעיון ואפילו כבר ניסיתי לבצע משהו דומה עם האקווריום שהיה באוטומוטור ( למי שהיה וראה ) רק שההשתקפויות קצת הרסו לי \=
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אבל אז אתה מקבל איזה 1/2 שנייה ואפילו יותר זמן חשיפה... :-Xבאקווריום יש תאורה מלמעלה, ברגע שאין לך תאורה חיצונית שמשתקפת על הזכוכית אתה יכול לצלם כאילו היא לא שם, ובכללי - בשביל מה קיימת חצובה? (:
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים באקווריום יש תאורה מלמעלה, ברגע שאין לך תאורה חיצונית שמשתקפת על הזכוכית אתה יכול לצלם כאילו היא לא שם, ובכללי - בשביל מה קיימת חצובה? (: חצובה? אולי הדגים שדני צילם רגועים. שלי משתוללים כל היום ואפילו המצלמה לא מצליחה להתפקס...
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר 1/20 - התמונה של האקווריום. 1/8 - הבית. אלו לא הדגים שלי, זה אצל חבר.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים חצובה? אולי הדגים שדני צילם רגועים. שלי משתוללים כל היום ואפילו המצלמה לא מצליחה להתפקס... מה אתה נותן להם? : אני אהבתי את שתי התמונות, הן מיוחדות ויש בהן משהו רגוע שאני אוהב... תנסה לפעול לפי העצות שCHEVY נתן עם חצובה..
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים הגלגל שבתמונה הראשונה.......ובכלל התמונה הראשונה...מאוד מזכירה לי סיילנסר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.