פורסם 2006 באפריל 2219 שנים שלוםיש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardonהם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוהאבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזנייםכבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבלמה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים לא שווה להרוס את הבריאות ואת השמיעה בגלל רמקולים דפוקים.כדאי להפסיק להשתמש בהם!
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים יש לך בעיות באוזניים, לא בעיות ברמקולים(אולי גם, אבל זה לא ממש משנה את העובדה שאתה צריך לגשת לרופא)
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים יש לך אולי אפשרות להרחיק את הרמקולים מהאוזניים שלך עוד יותר בעוד מטר או שניים ? תנסה אולי להוריד קצת את הבס. בכול מקרה כמה שלא עלו לך הרמקולים, תחשוב איזה מכשיר יותר יקר לך, הרמקולים או האוזניים שלך
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים התיאור של הכאבים שלך גורם לי לחשוד שאולי הטרבל גבוה מדיי.תנסה להנמיך אותו קצת באקולייזר של התוכנה שבה אתה משתמש.אצלי הטרבל היה פעם ממש גבוה ביחס לבאס, וזה עשה לי כאבי ראש.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים התיאור של הכאבים שלך גורם לי לחשוד שאולי הטרבל גבוה מדיי.תנסה להנמיך אותו קצת באקולייזר של התוכנה שבה אתה משתמש.אצלי הטרבל היה פעם ממש גבוה ביחס לבאס, וזה עשה לי כאבי ראש.צודק, גם כשאני נוסע במכוניות שושמעים בווליום מטורף עם טרבל גבוהה מאוד זה גורם לכאבי אוזניים וראש.אם זה לא הטרבל אז זה בגלל באס חזק מדי, אבל אני לא מאמין שהרמקולים האלו מסוגלים לייצר באס כל כך חזק שיכול לפגוע בשמיעה...
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר אני לא משתמש בשום תוכנה... רק איך שזה הגיעאיך אני מנמיך תטרבל?ומה הכוונה "טוויטר אחד גדול" ?
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים כשאמרתי "תוכנה", התכוונתי לנגן שלך.אבל אתה יכול לשנות את זה גם באקולייזר של הכרטיס קול(בדרייברים שלו הכוונה)
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים בהחלט טרבל גבוה גורם לתופעות שכאלו. זו הסיבה שרמקולים אמריקאים אופיינים לא נעימים להאזנות ארוכות (באס מוגזם וטרבל מוגזם). כמו כן, תופעה דומה מתרחשת בעת חיבור של אוזניות עם התנגדות גבוהה למכשיר שלא מצליח לדחוף אותן כראוי, ונוצר מחסור בבאס. כאבי הראש והאוזניים מורגשים יותר מבכל מצב אחר. Anatoli.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים מחבר אני משתמש בריל פלייר, איפה אני משנה שם את הטרבל?אני יכול גם לעבור לווינאמפמדיה פלייר/תוכנה אחרת אם אתם יודעים איך אני משנה שם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.