עבור לתוכן

התלבטות בין כרטיסי קול למוזיקה

Featured Replies

פורסם

לאחר שחרשתי את כל הפורום בחיפושים

הגעתי לכמה מסקנות

שכרטיס למוזיקה זה לא צריך להיות של creative

הועלו פה כל מיני כרטיסים שונים

אבקש שתמליצו לי על האחד הנכון בשביל הצרכים שלי.

ESI Julia

E-MU 0404

M-AUDIO 2496

M-AUDIO Revolution 7.1

Audiotrak Maya 7.1

Audiotrak Prodigy 7.1

איזה כדאי? יש לציין שאני קונה את הכרטיס מארה"ב ומישהו מביא לי אותו לפה, לכן אם אפשר תנו לי אתרים שמוכרים אותם.

תודה רבה.

פורסם

נראה לי שהכי כדאי ה2496 Audiophile של M-Audio.

פשוט תחפש סקירות בגוגל (שם הכ.קול ואחריו המילה review)

ד.א - לי יש את הRevo 5.1 של M-Audio והוא פשוט מלך :D

פורסם

ד.א - לי יש את הRevo 5.1 של M-Audio והוא פשוט מלך :D

הוא מיועד רק למוסיקה? אם תשווה אותו לאוודיג'י של קרייטיב מבחינת מוסיקה ומשחקים אז מה ההבדלים בינהם? ז"א, למה הכרטיס של M-Audio יותר טוב למוסיקה?

פורסם
  • מחבר

הוא מיועד רק למוסיקה? אם תשווה אותו לאוודיג'י של קרייטיב מבחינת מוסיקה ומשחקים אז מה ההבדלים בינהם? ז"א, למה הכרטיס של M-Audio יותר טוב למוסיקה?

בעקרון הכרטיסים של Creative עדיפים למשחקים, תעשה חיפוש בפורום אתה תמצא את כל התשובות שלך..

פורסם
הגעתי לכמה מסקנות

שכרטיס למוזיקה זה לא צריך להיות של creative

ואיך הגעת למסקנה הזו ?

מילא היית אומר דגם אבל חברה שלמה ?! זה נשמע כמו שינאה לקריאטיב כמו שינאה לכל דבר מצליח אחר ששולט על השוק.

חלק מהכרטיסים שהבאת הם כרטיסי עריכה וחלק הם מתחרים לכרטיסים של קריאטיב בשוק הביתי. דרך אגב חלקם מבוססים על צ'יפ של VIA שגם על החברה הזו יצאו סטיגמות מפה ועד הודעה חדשה אבל הצ'יפ עצמו הוא ממש לא רע. ולא רק זה - כרטיס אחד שהבאת הוא של חברה ששייכת לקריאטיב , ואפילו היא החברה שמייצרת את הצ'יפים שעל כרטיסי האודיג'י.

בגדול הכל תלוי עם איזה ציוד אתה מאזין ולמה אתה מצפה. הכרטיסים הטובים של קריאטיב מספקים איכות סאונד מאוד טובה, ההבדלים גם ככה נהיים קטנים יותר ויותר בכרטיסים הטובים המודרנים והנקודה שיותר חשוב להשקיע בה היא שאר הציוד.

אם זה רק מוזיקה - אני היתי מכניס כאן את פרמטר המחיר למשוואה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים