עבור לתוכן

שאלה: מה להחליף- את המארז או את הספק? ואיזה דגם ספציפי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת שעדיף ספק עמוס יותר? בעל יותר או פחות W?

ואתה מסקים עם ליאור שהספק הטוב ביותר והשקט ביותר שאני יכול לקנות ב-040+-ש"ח (אני אוכל להתגמש ל-450 ) הוא ה- FSP 400W GLN?

פורסם

הוא מתכוון שספק שיותר קרוב לעומס מלא יהיה עדיף

62.gif

בהנחה שבמערכת דומה (אם לא זהה) משתמשים גם ספקי כוח אחרים אני חייב להודות שנועם צודק

בעומס יותר נמוך הספק יהיה עם יעילות יותר נמוכה, ולכן טמפרטורה יותר גבוהה (יעילות מוגדרת ע"י ההספק הנכנס חלקי ההספק היוצא), יותר חשמל הופך לחום.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר? שעדיף לקחת את הספק של ה-350W כי הוא יהיה שקט יותר? אבל אתה בטוח שזה יספק את המחשב שלי בלי בעיות?

אני מניח שבהמשך אני אוסיף עוד דברים למחשב, כמו צורב נוסף ודיסק קשיח של כ40/80 GB. הספק עדין יספיק? ( אני ממש מפחד מרק 350W כי עכשיו יש לי 480W ).

ושוב אני שואל, McFly על איזה ספק אתה ממליץ לי שיסחוב בלי בעיה את המפרט שלי שכתבתי בתחילת התרד בעד 450ש"ח? ( זכור שאני מעדיף שהוא יוכל להחזיק גם יותר מהמחשב שלי )

פורסם

אין סיבה שגם אחרי תוספות שונות ומשונות לא יספיק לך 350W

פורסם
  • מחבר

יש אולי תוכנה או אתר לא מסובכים שטתה נותן בהם את המפרט שלך והם כותבים את ה-W שאתה צריך?

ותראה, יש לי את הכסף ל-400W כך שאין לי ביעהלקנות אותו ואני אפילו מעדיף את ה-400W כי ה-LGN יותר טוב ושקט מה-THN לפי מה שאתה אומר, אבל עכשיו אתם מדברים שככל הספק חלש יותר ( כל עוד הוא עומד בלי בעיה בדרישות המחשב ) הוא שקט יותר. אז מה יהיה יותר טוב לי ( בלי שום קשר ש-350W מספיק לי)?

ו-McFly, בפעם השלישית על איזה ספק אתה ממליץ לי?

פורסם

יש אתר, אבל צריך לקחת בערבון מוגבל מאוד

הוא נותן לך הספק סופי ולא לפי התפלגות אמפרים, כמה צריך בכל מסילה.

האמת המפרט שלי אפילו לא מגרד 280W, אבל ה-FSP שקט לחלוטין

פורסם

ה-GLN יותר יעיל באופן כללי, הוא יהיה יותר שקט

אם היה מדובר נניח על THN עם הספק מסויים מול THN עם הספק גדול יותר, כנראה שהיה עדיף זה עם ההספק הנמוך יותר. אבל כאן מדובר על סדרות שונות, וה-GLN באופן מובהק יותר יעיל ושקט.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה, אני עכשיו יודע איזה ספק אני אקנה אם אני אקנה ספק ולא מארז.

אבל במקרה שאני בסוף אחליט לקנות מארז ( שזה יותר אחוזים שאני אעשה את זה ), איזה מארז לקנות בתקציב של עד 500 שקל? לפי מה שאני ראיתי, הכי טובים שאני יכול לקנות הם או את ה-sunbeam הטרנספורמר, או את הcoolermaster 533, אז מה עדיף מבחינת קירור ורעש מבין שניהם. ( בשניהם אני אשים מאווררים טובים של 12cmמקדימה ומאחורה, ולטרנספורמר אני אוסיף מאוורר טוב בגג- או שאתם חושבים שעדיף לשים מאווררים בטרנספורמר במקומות אחרים ).

כמובן אם לדעתכם יש מארז יותר טוב בתקציב אז תגידו.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים