פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אני יודע...אבל השיר של Ace of base וBlack אותו דבר..מצחיק, הייתי בטוח בהתחלה שהתכוונת ל-Beautiful Life של Ace of Base.אבל מסתבר שגם Ace of Base שרו את Wonderful Life.קוראים לזה בעגה מקצועית "קאוור".
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר מישהו זוכר את השיר? Irene Cara - What A Feeling להיט תחילת שנות ה80'. שיר חמוד,טוב לשמוע אותו שוב.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר תחילת שנות התשעים? תחילת שנות השמונים! מתוך flashdance! צודק,התבלבלתי.
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים ;D (*צולם עם המצלמה של הפלאפון sony Ericsson W700i שכפי שאפשר לראות היא לא הכי טובה שיש, או שאני לא יודע לצלם ) [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים T.I Eminem50 Centסאבלימינל ואני אוהב קצת רוק.הישרים שאני הכי אוהב Chamillionaire ft. Krayzie Bone - Riddin'וT.I - What You Knowזהו בעיקרון אבל זה משתנה
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים ;D (*צולם עם המצלמה של הפלאפון sony Ericsson W700i שכפי שאפשר לראות היא לא הכי טובה שיש, או שאני לא יודע לצלם ) ואיי אחי אני מקנא בך...דיסקים מקוריים של מטליקה...הלוואי שהיה לי כסף
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני שומע בעיקר פרוגרסיב מטאל\פרוגרסיב רוקוכן, זה הכי איכותי שיש, צעד אחד מלפני מוזיקה קלאסית - ולא מרדים.הלהקות העיקריות:Dream TheaterKing CrimsonLiquid Tension ExperimentPain of SalvationPorcupine TreeTransatlanticSpock's Beardובלי קשר לפרוגרסיב:MetallicaPanteraMegadethOpethThe ProdigyMeshuggahויש עוד, אבל זה העיקריים.
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים Tool טוב לדעת שאני לא היחיד ששומע אותם Lateralus - פשוט אלבום מדהים. מוזיקה אחרת שאני שומע: Green Day Nirvana Pink Floyd The Offspring Mettalica Prodigy Infected Mushroom
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אני שומע בעיקר פרוגרסיב מטאל\פרוגרסיב רוק וכן, זה הכי איכותי שיש, צעד אחד מלפני מוזיקה קלאסית - ולא מרדים. הלהקות העיקריות: Dream Theater להקה מעולה האלבום שלהם Scenes from a Memory פשוט מדהים. יש לי את רוב האלבומים של איירון מאיידן, חוץ משירים בודדים אני לא כל כך מת עליהם
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אני אוהב רוק בלבד הלהקות האהובות עליי הן: [glow=red,2,300]PINK - FLOYD[/glow] GUNS N' ROSES RED HOT CHILI PEPPERS METALICA NIRVANA RAGE AGAINST THE MACHINE FOO FIGHTERS SYMPHONY X ויש עוד מלא שאני שומע רק שירים בודדים שלהם כמו- OASIS, MAGADETH. אבל זה יותר בא לי בתקופות, כל שנה אני שומע עוד להקה ופחות להקה, לדוגמא שנה שעברה חרשתי על- AEROSMITH. בקיצור רוק בלבד ובלועזית בלבד!!!
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אני אוהב רוק בלבד הלהקות האהובות עליי הן: [glow=red,2,300]PINK - FLOYD[/glow] GUNS N' ROSES RED HOT CHILI PEPPERS METALICA NIRVANA RAGE AGAINST THE MACHINE FOO FIGHTERS SYMPHONY X ויש עוד מלא שאני שומע רק שירים בודדים שלהם כמו- OASIS, MAGADETH. אבל זה יותר בא לי בתקופות, כל שנה אני שומע עוד להקה ופחות להקה, לדוגמא שנה שעברה חרשתי על- AEROSMITH. בקיצור רוק בלבד ובלועזית בלבד!!! בדיוק הלהקות שאני אוהב, בעיקר את מה שהדגשתי... לא שמעתי על FOO FIGHTERS או על SYMPHNY X, אולי אני יאהב...
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים אני שומע :Amon AmarthAnnihilatorBehemothBlack SabbathDeathDeep PurpleDream TheaterGuns n' RosesIron MaidenJoe SatiraniKornKreatorLamb of GodMegadethMetallicaPanterARage Against The MachineSex PistolsSlayerSteve VaiSymphony XThe EaglesTriviumVenomWhite Zombieוגם קצת טיוב. בעיקר מהאלבום Personality.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.