עבור לתוכן

סט תמונות הזייה... {סט ראשון}

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה יהיה השלב הבא? מאקרו של רצפה או קיר?

אני לא רואה לא רצפה ולא קיר כאן... אבל יאלל הנשחרר עוד תמונה, רק כי אמרת רצפה וקיר, כי אכן יש תמונה שמתקשרת לזה...

הנה, רצפה וקיר אם אתה לא נסחף עם התמונה זה בסדר, אני מצאתי בה המון... החור השחור הבטון הרצפה הבוקעת, הגלים...

pa0200658vf.jpg

פורסם

^^^

ןחחחחחחחחחחחח מזה ?!?

יש פה איזה 3,244,634,069,090 אזיקונים :police:

לא, אבל באמת מזה ?

פורסם

תמונה מעניינת בהחלט...

אבל אני אישית לא ממש מתחבר לקונספט של לצלם אומנות של אחרים, זאת יצירת אומנות שאדם מסוים עבד עליה X זמן, וכנראה שהדרך הכי טובה שלו להעביר את מה שהוא רוצה להעביר זה לראות את היצירה ב3D ולכן אני מניח שאני אתחבר אליה יותר אם אני אראה אותה במציאות ולא דרך תמונה שמציגה פרספקטיבה מסוימת וזוית מסויימת ולא את העבודה המלאה...

פורסם

כמו שאמרתי קודם, אני מסכים עם Pyro

צילום של אומנות לא הופך את התמונה אומנותית בהכרך.

וזה שלפסל יש משמעות עמוקה והוא מאוד מרגש ויפה לא אומר שהתמונה תעביר את אותם תחושות ואיכויות.

פורסם
  • מחבר

תמונה מעניינת בהחלט...

אבל אני אישית לא ממש מתחבר לקונספט של לצלם אומנות של אחרים, זאת יצירת אומנות שאדם מסוים עבד עליה X זמן, וכנראה שהדרך הכי טובה שלו להעביר את מה שהוא רוצה להעביר זה לראות את היצירה ב3D ולכן אני מניח שאני אתחבר אליה יותר אם אני אראה אותה במציאות ולא דרך תמונה שמציגה פרספקטיבה מסוימת וזוית מסויימת ולא את העבודה המלאה...

זה בכלל לא הכיוון, לדעתי צילום הוא פן נוסף שקיים כמעט תמיד לכל יצירת אומנות, ונכון שאין בכלל השוואה לעמוד מול היצירה הענקית והדהימה הזאת, אבל מה לעשות שהיצירה הזאת לא קיימת כבר איזה שלוש שנים, והנה לאחר שלוש שנים האלה אני מתבונן בתמונות ונהנה מהם המון, צילום לדעתי הוא כמעט תמיד פן משלים לכל אמנות ויזואלית...

פורסם

אתה צודק, זה פן משלים, ואפשר לעשות מיצירת אומנות יצירת אומנות חדשה באמצעות תמונה מזווית נכונה שלה, כמו שאמרתי, בלי קשר לדעה שהבעתי מקודם, התמונות יפות ומעניינות, הייתי רוצה לשמוע יותר על מה שעומד מאחוריהן (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים