עבור לתוכן

מי שקנה Gigabyte RADEON 9700 נדפק?

Featured Replies

פורסם

לפי כל הכתבות האחרונות באתר נראה שמי שקנה את ה Gigabyte RADEON 9700 נדפק כי הולך לצאת כרטיס אחד עם 256 מגה ונראה גם שהכרטיס לא יפעיל את המשחק דום 3 על האיכות הכי גבוהה בלי בעיות זה נכון כל זה?

פורסם

אהה הבנתי... זאת בדיחה נכון?

אפילו עם TI4200 אפשר לשחק עם דום יפה מאוד! דום 3 יוצא עוד שנה אז אין כל מידע איך כל כרטיס יעבוד ועד כמה טוב!

פה לא מגלי עתידות!

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי... זאת בדיחה נכון?

אפילו עם TI4200 אפשר לשחק עם דום יפה מאוד! דום 3 יוצא עוד שנה אז אין כל מידע איך כל כרטיס יעבוד ועד כמה טוב!

פה לא מגלי עתידות!

אם אתה חושב שאני צוחק כנס לדף הראשי של האתר וכנס לכתבה שקוראים לה "עוד על כרטיסי מסך" או משהו כזה

פורסם

"אפילו"!!!!!

דום ידרוש כרטיס מסך GF2 TI ומעלה!!!

תחשוב שR9700 חזק מהגיפורס פי 5 לפחות...

מה יוצא?

יופי!!

פורסם

עזוב Marking הוא לא מבין...כרטיסי GeForce3 Ti200 ומעלה אפילו GeForce4 Mx יריצו דום 3 אולי לא על מקסימום מקסימום גרפיקה אבל המשחק ירוץ....זה גם תלוי בזיכרון ומעבד אבל בכללי לא צריך לקנות ב2500 כרטיסים בשביל לשחק במשחק מחשב..אחד.

פורסם

עזוב Marking הוא לא מבין...כרטיסי GeForce3 Ti200 ומעלה אפילו GeForce4 Mx יריצו דום 3 אולי לא על מקסימום מקסימום גרפיקה אבל המשחק ירוץ....זה גם תלוי בזיכרון ומעבד אבל בכללי לא צריך לקנות ב2500 כרטיסים בשביל לשחק במשחק מחשב..אחד.

ומה בדיוק אני לא מבין?

כתבתי שהמשחק ידרוש לפחות GF2 TI ומעלה! (אם אתה רוצה אני אביא לך 100 לינקים מכל האתרים שתקלוט שככה גון קרמק אמר)

כרטיס מסך מכובד כמו R9700 PRO 128 מגה יריץ אותו על מקסימום! אז שלא לדבר על גרסת ה265 מגה???

התגובה שלך בעצם מחזקת את הטענה שלי!!! קפיש! אמרתי בדיוק מה שאתה אמרת! שדום ירוץ גם על כרטיס חלשים!

פורסם

דיי!! נמאס!! לפני כמה ימים היה ת'רד שמי שקנה GF4 נדפק, עכשיו זה, חלאס, דיי, אין לי כוח לזיבולי שכל המעצבנים וחסרי המטרה והתכלית שלכם. !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים