עבור לתוכן

עזרה עם נגן Creative Zen Micro ,נתקע בעת חיבורו למחשב לפרטים -כנסו

Featured Replies

פורסם

תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום

הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב.

בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת

מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה

וניסיתי לעדכן קושחה שוב מהאתר של קריאטיב זה מעדכן מעדכן עובר לשלב האחרון של הריסט ואז כשזה עושה ריסט זה עושה שעה Docked משהו כזה וזה לא זז לא עושה כלום יענו נתקע

אני רוצה דרך לנסות לפרמט את כל הנגן כולל הקושחה כדי להתקין קושחה על נגן ריק אני לא יודע איך עושים את זה ,עשיתי את זה פעם אני לא זוכר

בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף,

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

אין אפוציה לפירמוט בנגן עצמו?

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לפרמט פירמטתי הכל כולל הקושחה התקנתי קושחה מחדש

אבל זה לא סיים להתקין אותה זה אמר שהנגן לא הועלה בהצלחה ואי אפשר לסיים את ההתקנה זה כבר היה בסוף ונדפק

אחרי זה כיביתי את הנגן בצורה רגילה כמו שצריך לא הוצאתי את הסוללה עברה דקה וזה עדיין מתכבה (בד"כ זה 5 שניות) ואז הוא התחיל להשתגע עם האורות

עכשיו אני מנסה שוב לפרמט אבל לא נראה לי זה יעזור זה כבר פאק בנגן

למשהו יש הצעות אחרות?

המחשב לא מזהה תנגן פשוט הוא מזהה ב USB שיש חומרה חדשה ואומר לי שיש נגן והכל אבל בMy Computer אין לי תנגן וזה לא רק המחשב שלי ניסיתי בעוד שלושה

תודה.

פורסם

דבר עם איסטרוניקס אבל אם הם יתקנו זה יעלה לך לא קצת

עדיף לשים בפח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים