עבור לתוכן

בעיה מתסכלת במסך LCD חדש של סמסונג !

Featured Replies

פורסם

רכשתי היום Samsung 960BF ויש לי גוון צהוב ומעצבן על הצג...זה מסתדר לפעמים כשאני מזיז קצת את קצה הכבל שמחובר למסך מצד אחד ולמחשב מצד שני, נראה כמו מגע רופף?

משום מה היתה לי את אותה הבעיה גם במסך הישן שהיה מסך CRT של חברת CTX. איך לדעתכם ניתן לפתור את זה?

תודה מראש.

פורסם

זה נראה לי כמו בעיה בכ.המסך.

תחליף כרטיס ותראה.

פורסם

אחד החיבורים לא תקין,תנסה להחליף כבל,אם הבעיה לא ניפתרת אז יש לך בעיה בכרטיס מסך ,כמו שאמרו מעלי.

פורסם

אני יודע מנסיון שזאת בעיה באחד החיבורים. מתוך הגיון סביר להניח שהיא בכטיס מסך. אתה משתמש באותו הכבל שהיה בCRT? אם כן אז יש בו בעיה. אם לא אז הכניסה של הכרטיס מסך דפוקה.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש במסך LCD חדש עם כבל חדש...הכרטיס מסך שלי זה Radeon 9600 Pro של Asus שעלה לי פעם 1000 שקל כשחיברתי אותו במקום

ה-geforce 2 GTS...לזרוק עכשיו את ה-Radeon לפח ?

פורסם

תנסה לחבר את המסך למחשב אחר תבדוק מה קורה...

פורסם

אם החלפת מסך וגם כבל והבעיה נשארה, אז זה כנראה הכרטיס מסך, או יותר מדויק הקונקטור שלו שכנראה אחד החיבורים רופף או לא מולחם טוב.

פורסם
  • מחבר

אפשר לפתור ת'בעיה בלי להחליף את הכרטיס (לתקן איכשהו) ?

פורסם

כן.. אבל זה רק במקרה שהחיבור הניזוק נראה לעין וניתן לראות איפה צריך להלחים\לחבר כמו שצריך...

אין לך עליו אחריות?

פורסם
  • מחבר

לא, הוא אצלי כבר שנתיים...(אולי יותר)

פורסם

האם יש לך בכרטיס יציאה אחת למסך?

פורסם

אם יש לך חיבור DVI אני מציע שתנסה להישתמש בו בתור חיבור דיגיטלי וכך תקבל איכות טובה יותר מהמסך או בתור חיבור אנלוגי

עם ממיר מ DVI ל D-SUB.

פורסם
  • מחבר

שמעתי בעצתכם וחיברתי ל-DVI עכשיו הכל עובד מעולה !! אגב, המסך ממש ברמה...זה ה-960BF של Samsung.

תודה רבה לכולכם !~!

פורסם

זה באמת אומר שמשהו בקונקטור האנלוגי דפוק.

ובלי שום קשר עדיף לנצל את ה DVI אם קיים.

אז שיהיה בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים