עבור לתוכן

שאלה בנושא זכרון RDRAM

Featured Replies

פורסם

אז ככה חיפשתי בחיפוש אך עדיין לא מצאתי תשובה ברורה...

יש לי לוח אם אינטל גריבלדי ,D850GB ,ישל י 2 סטיקים של RDRAM 64MBכ"א של סמסונג מדגם PC800 400MHZ.נראה לי שזה זה בכל אופן.

אני רוצה להגדיל את הזכרון שלי. עכשיו השאלה היא האם אני חייב זכרונות מאותו סוג ואותו התדר או שמספיק רק שיהיה PC800 ללא קשר לתדר והאם זה יעבוד טוב עם תדר אחר, כלומר 800MHZ עם 400MHZ ?

ואם מישהו מעוניין למכור זכרונות הנ"ל אז...

עוד משהו, אני רוצה לשפר את כרטיס המסך שלי יש לי GEFORCE 2 64MB ,כל כרטיס מסך יתאים ללוח ? איזה יתמאימו ואיזה מומלץ. תודה.

פורסם

יש לי מחשב עם בסיס דומה פה לידי

לגבי הזכרון אתה חייב RDRAM וחייב זוג. לגבי הכדאיות בסוף ההודעה נדבר על זה באופן יותר כללי

לגבי הכרטיס מסך יש לך AGP x4, שפיזית מתאים להרבה כרטיסים בשוק, כל כרטיס AGP x4 ו-AGP x8.

לגבי הכדאיות - זכרון RDRAM תקוע מבחינת מחיר בשמיים, כרטיסי מסך AGP יותר יקרים ופחות חזקים מהמקבילים שלהם.

יהיה לך יותר משתלם לעשות שדרוג מקיף, כלומר להחליף את הבסיס - מעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך (ורצוי גם ספק כוח אבל זה כבר עלות שולית יחסית)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני חייב RDRAM וזוג אבל איזה דגם בדיוק כמו שיש לי או שלא משנה הדגם רק שיהיה PC800?

פורסם

כל RDRAM 800MHz הוא PC800

עדיין אין לך טעם לקנות זכרון כזה, נפח שיספיק לך יעלה כמו בסיס חדש

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי 400MHZ, ניתן לשלב בין שני סוגי התדרים?

כמו כן,תמיד אפשר לקנות יד שניה

פורסם

400MHz זה התדר שעון שלו

800MHz זה התדר האפקטיבי.

מדובר על אותם זכרונות

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מציק, אבל מה הכוונה בתדר אפקטיבי ובתדר שעון? :yelclap:

פורסם

בדומה ל-DDR (ופירוט קצת יותר יש בשאלות הנפוצות) יש לו תדר שעון (התדר האמיתי שלו) ותדר אפקטיבי

בגלל שהוא עושה 2 פעולות בכל מחזור שעון התדר האמיתי מוכפל ומתקבל התדר האפקטיבי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים