עבור לתוכן

האחריות של iaudio בארץ - שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות??

אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!

פורסם

במקרה כזה לא שווה לקנות בארץ...

מה בדיוק הבעיה שהייתה במכשיר?

והאם זה נגרם בגלל היצרן או מנפילה או משהו כזה..

וכמה אמרו לך לשלם בכלל

פורסם

קודם כל אולי זה באמת לא במסגרת האחריות

אם תזרוק את הנגן בקיר והוא לא יעבוד אף אחד לא חייב לך כלום אבל אני בטוח שזה לא מה שקרה

זה גם תלוי מי נותן את האחריות

יכול להיות שקנית מחנות שדופקת את הרוכשים ממנה מבחינת אחריות

פורסם
  • מחבר

לגבי הבעיה - אמרו לי שנסדק משהו בחיבור של האוזניות (בתוך המכשיר עצמו). על זה רוצים שאני אשלם 150 ש"ח. ולא, המכשיר לא נזרק או הופל (יש לו גם כיסוי). רוב הזמן הוא בכיס או במגירה. המכשיר נקנה מבאג.

פורסם

המכשיר נקנה מבאג אבל מי נתן לך את השירות הספציפי למכשיר?

פורסם

150 זה לא נורא אבל עדיין הם לא אמורים לקחת ממך שקל

פורסם

10 אחוז מעלות המכשיר זה 150 שקל וזה די מבאס תאמין לי.. אחרי שקנית את המכשיר עם שנה אחריות איפה האחריות בדיוק?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה במעבדה שלהם. אני אברר ביום ראשון, אבל את המכשיר לא אקבל בלי לשלם!

פורסם

תגיד להם שאתה רוצה לראות את המכשיר ואל תחזיר להם אותו.. :lol:

דוגרי ככה אני הייתי עושה

פורסם

נראה לי שזה במעבדה שלהם. אני אברר ביום ראשון, אבל את המכשיר לא אקבל בלי לשלם!

כאשר הם זיהו את הבעיה הם ישר תיקנו את המכשיר בידיעה שתחוייב לשלם על התיקון?

הם לא אמורים לשאול את הלקוח או ליידע אותו שהוא יצטרך לשלם לפני התיקון ולא להעמיד אותו במצב של חוסר ברירה כמו עכשיו?

פורסם
  • מחבר

גם אם היו מודיעים לי, אז הברירה החידה שהייתה לי זה להישאר עם מכשיר פגום. אז אני יוצא קרח באוזן או קרח בכיס...

האמת, אם הייתי יודע שדבר כזה יכול לקרות, לא נראה לי שהייתי קונה אותו

פורסם

אם הם תיקנו את המכשיר על דעת עצמם אל תשלם להם..

אחי דוגרי קח את המכשיר ולך.. אל תשלם להם שקל..

פורסם

שמע תנסה להגיע לדרגים גבוהים בחברה (יש מס' טלפון באתר באג) תמיד יש מישהו נחמד שמבין עניין ויכול לעזור.

תתעקש, תסביר את המצב שלך. זה שהם לא הודיעו לך לפני התיקון שתצטרך לשלם זה לא מובן לי.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אם הם תיקנו לך ומחייבים אותך לשלם בלי שנתת הסכמה לתיקון ולעלותו אתה לא חייב להם שקל תיקח

תנגן ותילך אתה תיראה שלא יעשו לך כלום כי מה שהם עשו הוא לא חוקי...... וגם מקסימום תדבר עם מנהל החנות ותעשה קצת רעש

ותיראה איך גם תקבל תנגן וגם יבקשו סליחה :xyxthumbs:

פורסם

לגבי הבעיה - אמרו לי שנסדק משהו בחיבור של האוזניות (בתוך המכשיר עצמו). על זה רוצים שאני אשלם 150 ש"ח. ולא, המכשיר לא נזרק או הופל (יש לו גם כיסוי). רוב הזמן הוא בכיס או במגירה. המכשיר נקנה מבאג.

קרה לי אותו דבר עם הקריאטיב שלי זה מצער מאוד..

(אבל לי החליפו לחדש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים