פורסם 2006 באפריל 2119 שנים היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים 1.תשכח מRIO כי הם פשטו רגל ככה שזה מסוכן לקנות נגן שלהם2.תשכח גם בARCHOS כי הם טובים בתחום הPMP ובכל השאר הם לא משהו3.בקשר לאזוניות שמת עין על מה שצריך אתה יכול לקנות אותם זה אוזניות מעולות4.זן מיקרו פוטו הוא טוב אבל לדעתי עדיף לך לקחת כבר X5 עם תוספת של קצת כסף5.מה הנפח שאתה רוצה?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר צטער, ערכתי את ההודעה, 8 גיגה ומעלה כפי שרשום.בX5 אתה מתכוון לCowon iAudio x5? זו ההצעה יחידה בתחום הזה? ובמה הוא עדיף על הזן מיקרו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.