פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים לפעמים שאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז זה לא מתחבר , זה מחכה הרבה זמן ולא מתחבר , אני עושה לו "הפסק" ואז כותב שוב את הסיסמא וזה מתחבר לי , לפעמים אני צריך לעשות את הפעולה כמה פעמיםיש עוד בעיה שלפעמים אני מנסה להתחבר לאתרים מסויימים אבל זה לא מתחבר , זה עושה כאילו אין אתר כזה , אני מתנתק , פותח חלון חדש , כלום לא עוזר , עד שאני מפעיל מחדש את המחשב ואז האתרים עולים לילמה זה קורה?
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים תתקשר לתמיכה של ספקית האינטרנט שלך, דווקא בזמן האחרון הם הוכיחו את עצם כדי מועילים.
פורסם 2001 בדצמבר 3023 שנים מחבר על איזה ספק אינטרנט אתה מדבר?איך אתה יודע מה הספק שלי?כל הספקיות נותנות שירות טוב עכשיו?
פורסם 2001 בדצמבר 3123 שנים תתקשר לתמיכה של ספק האינטרנט שלך הם יעברו איתך צעד צעד!תנסה ללחוץ על רענן/F5 אם האתר לא עולהאם זה לא עוזר אז יש לך בעיה ותצטרך להתקשר אליהם כדי לפתור את הבעיה STEP by STEP
פורסם 2002 בינואר 223 שנים תתקשר לתמיכה מה הכפת לך אתה רק יכול ללמוד מהם (או ללמד אותם) בכל מיקרה אתה הרי משלם על זה אז למה שלא תבלבל להם ת'מוח הם שם בישבילך. והם יודעים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.