עבור לתוכן

מ-0 קמ"ש ל-160 קמ"ש ואז ל -0 קמ"ש, ב - 10 שניות

Featured Replies

פורסם

אני בונה טרשים של מכונית אבל אין כסף כדאי לבנות אותה לבד במוסך :nixweiss:

מעצבן כי אם הייתי עושה אותם הייתי הצעיר הכי עשיר בעולם והייתי מפתח את ישראל בעניני המחשבים והמכוניות בארץ

יש כבר טרשים מלאה של הרגיל ושל הGT הGTR עדיין לא הושלם והGTR SUPER SPORT במחשבה

בעצם היא דומה למכונית של באטמן למי שראה את הסרטים כשהיו קטנים יותר בהרבה

פורסם

אז תסביר לי איך הנדסה של כלי שיכל להכיל 2 אנשים ובכל זאת לשקול 500 קילו, ומכניקה של מנווע שמפיק 500 כ"ס מ2.4 ליטר. ורכב שמאיץ משקל של 500 קילו למאה קמש בפחות מ 2.5 שניות לא מרשימים אותך?

ובבקשה אם אפשר, תסבירו לי איך אתם יכולים לבנות רכב יותר טוב כמו שאתם מצהירים בלי בושה.

::) ???

הרכב הזה לא ממש מרשים אותי בגלל שהוא לא ממש פרקטי, כמו שאמרת הוא מיועד למסלול.

כנ"ל השיא, מה יתן לי להאיץ מ0-160 ולעצור בפחות מ10 שניות, בפקקים של ת"א? כנראה שלא הבנת את הכוונה שלי מלכתחילה, השיא הוא טוב ויפה, באמת כל הכבוד...... אבל זה לא מעניין ממש מישהו.

פורסם

מסכים איתך ב100 אחוז גבר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעצבן כי אם הייתי עושה אותם הייתי הצעיר הכי עשיר בעולם והייתי מפתח את ישראל בעניני המחשבים והמכוניות

כנ"ל השיא, מה יתן לי להאיץ מ0-160 ולעצור בפחות מ10 שניות, בפקקים של ת"א?

טוב...

לי זה הספיק.

תגובות ברמת הטוקבקים של YNET.

תנעלו.

הנה רכב שאולי ילהיב אתכם:

יש לו 2 מקומות ישיבה נוחים ותא מטען.

הוא יכל מצא חנייה בקלות

ולא מזהם את הסביבה.

הוא בא גם בצבע סגול ורוד אם אתם מעוניינים.

http://class.ee.iastate.edu/rmander/BobAnderson/Photos/2001-09%20Med%20Cruise/Images%20Rome/Rome-10%20Smart%20Car.JPG

פורסם

זה שאתה מנסה לעוות את מה שאני אומר ואת הדעה שלי לא אומר שהרכב הזה מלהיב אותי ??? מה שכן, מכוניות פורמולה 1 לא ממש עושות לי את זה, כמו המכונית בהודעה הראשית שלך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אוהב במכוניות אם לא את הביצועים?

יופי ופוזה זה דבר חשוב, מאוד, אבל לדעתך זה כל מה שחשוב?

איך אפשר לא להתלהב ממכונית שמתנהגת פי כמה יותר טוב מכל מכונית על אקזוטית?

לפני שאתה מגיב.

תראה את הסרטון הזה בבקשה:

מדובר במכונית מאותה קטגוריה, רק קצת חלשה יותר.

פורסם

Nvidia וbug2000 אתם שני טיפשים(אני מצטער) שאין להם שום מושג והערכה בכול מה שנוגע למכוניות.

המכוניות בסגמנט של המכונית שהוצגה כאן עולות בדרך כלל עשירית ופחות מאותן מכוניות אקזוטיות ומרשימות(פרארי למבורגיני...) אך מספקות ביצועים עדיפים עליהן בכול פרמטר!.

המכוניות האלה מיועדות גם למסלול וגם לכביש! הן חוקיות לחלוטין לכבישים.

BUG לא הבנתי מה הקשר בין הרכב הזה לפקקים של תל אביב לפי המשוואה הזאת כול רכב בארץ מיותר! יאללה אולי כולנו נעבור לדיאלים 50 סמ"ק בגלל הפקקים של תל אביב.

ישראל היא לא דוגמא מתי תבינו? אנחנו חרא של מדינה בכול מה שנוגע למכוניות תרבות מוטורית תשתיות וכבישים, בכול מדינה עם קצת תשתית ומסורת מוטורית מכונית כזאת היא חלום, זולה מאוד ביצועים מטורפים ואם אין ברירה אפשר לנוע איתה גם על הכביש.

מה הקשר בין מספר המושבים שלה לבין היעוד שלה?? זה לא רכב משפחתי!.

פורסם

אתה בטוח שזו אותה מכונית כמו זו: http://www.rsportscars.com/eng/cars/caparo_t1.asp

איפה החלון זכוכית והספוילר?

אני בטוח שראיתי את המכונית הזאת בעוד מקום...ב-ynet איפשהו

פורסם
  • מחבר

FARKASH7, אני כבר הרבה זמן ממתין שמישהו עם קצת שכל יכנס לדיון.

ברוך הבא.

אתה בטוח שזו אותה מכונית כמו זו: http://www.rsportscars.com/eng/cars/caparo_t1.asp

לא הבנתי את הציטוט שלך (הוא ריק, תתקן אותו).

אני הבאתי ווידאו של מכונית דומה מאותה קטגוריה, לא של הT1.

פורסם

כמה זמן לוקח לו לסגור 250?

פורסם

אין מה לתקן, הציטוט היה אמור להיות ריק, הכוונה בזה היא להפנות את השאלה אליך ושלא תחשוב שאני שואל מישהו אחר.

אם אני רוצה להפנות שאלה אליך, אני יכול לצטט רק את השם שלך. :xyxthumbs:

אני הבאתי ווידאו של מכונית דומה מאותה קטגוריה, לא של הT1.

זה לא מכונית מאותה חברה? כמה חברות מייצרות רכבים בסגנון? איך קוראים לקטגוריה של המכוניות האלה?

bug ו - nvidia , תפסיקו להתחכם ולהרוס את הדיון.

over load - אני מציע לך בפעם הבאה שהם מתווכחים, לא להתייחס.

ד"א, מישהו יכול להביא את הלינק של הכתבה על ההרכב הזה מ-ynet רכב? תודה מראש :hi:

פורסם

זאת לא הפואנטה, הפואנטה שהמכונית פרקטית שאתה יכול לסוע בה גם יום יום ולא כמו המכונית הזאת שהיא מכונית מרוץ נטו. זה לא מעניין בכלל .

אחרי שאני אמצא מספיק כסף בשבילה,אני אולי אוכל להגיד שהמכונית הזו פרקטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים