פורסם 2006 באפריל 2119 שנים (קראתי את הסטיקי ועשיתי חיפוש לא מצאתי משהו שענה לי על התשובה)יש לי כרגע שתי סטיקים של 256 DDR כDC של קינגסטון.אני מתלבט אם להוסיף עוד אחד של 512 או 1024 אבל זה לא חשוב כרגע.השאלה שלי היא האם הזכרון הבא שאני רוצה להוסיף חייב להיות גם קינגסטון מאותו דגם? זה חשוב למען תאימות, זה קריטי?ואם זה לא חשוב אז זיכרון חדש עם תכונות שעולות על הזיכרונות הישנים יעשה את ההבדל?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים איזה מערכת יש לך..??נתחיל מזה שיותר מ1G אתה לא צריך אבל אם התקציב מאפשר לך אז תהנה..אם היא מבוססת אינטל או AMD בסוקט 939 רצוי שתיקח שתי סטיקים כדי שלא "יהרסו" לך תDC...(במידה ויש 4 סלוטים בלוח)..בקיצור איזה מערכת יש לך...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר אני רחוק מלהיות מומחה אז סלח לי אם משהו לא ברור.אינטל P4 1.5 GHzלא זוכר אם יש לי 4 סלוטים, אני יבדוק.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תבדוק עם תוכנה לבדיקת חומרה מה דגם הלוח אם שלך ואיזה סוג זכרונות יש לך (לדעתי זה יהיה RDRam)אם אני צודק תצטרך לקנות שני סטיקים. הם עובדים רק בזוגות
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר החלפתי לוח אם לפני כשנה.הלוח הנוכחי שלי הוא EPOX springdaleהזכרונות הם DDR
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר הבנתי.רק כמה שאלות..ציינתי כבר שיש לי 256*2 DCאם אני יקנה עוד שני סטיקים של 512 וישים אותם בשני הסלוטים הנותרים שיש לי גם הם יעבדו כDC?והאם שני סטיקים לא שווים בנפחם יכולים לעבוד כDC?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תבדוק אם ה-256MB שלך הם Double Sided או Single Sided (כלומר אם יש להם שבבים משני צדדי הזכרון או מצד אחד)אתה תצטרך סטיקים של 512MB שהם זהים בתצורה (צד אחד או שני צדדים)סטיקים בנפחים שונים לא יוכלו לעבוד ב-DC על המערכת שלך.כלומר בכל ערוץ (ויש לך 2 בהנחה שיש לך 4 סלוטים לזכרונות) הסטיקים חייבים להיות זהים מבחינת נפל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.