פורסם 2006 באפריל 2119 שנים היי אנשים , יש לי בעיה , יש לי כרטיס מסך שלX850 XT וכמו שאתם יודעים הוא יונק אויר מפתח יחסית קטן .הפתח הזה תמיד נסתם לי באבק , ואז הכרטיס מגיע לטמפרטורות של 75+ במאמץ.בכל מקרה , אני מחפש מספר דברים : מארז חדש (יש לי כרגע את ה TT Soprano שהוא עלה לי 500-600 שקל) אבל הוא קטן מידי בשבילי , צפוף , הכבלים מסתבכים.אני רוצה מארז גדול וטוב.בנוסף אני רוצה מערכת קירור מים טובה , למעבד + כרטיס מסך + (אם יש דבר כזה) לחלל המארז.התקציב עומד על 2000 שקל , אפשר לחרוג.דגש על : מארז גדול \ מערכת קירור רצינית ונוחה.תודה.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים נראה לי שזה יעשה את העבודה בתקציב הזה:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4063
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מארז גרוע, מערכת קירור מים גרועה.בתחום המארזים הטובים והגדולים תמצא את ה:CoolerMaster StackerEnermax CS-718SilverStone TJ05\06Antec 1088 AMGGigabyte 3D Auroraומערכת קירור מים מומלצת היא ה: SWIFTECH H2O-120 Premium (כולל בלוק רק למעבד)
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים לא חשבת על לקנות פשוט קירור חדש ? + מארז גדול וטוב ?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4207מארז.http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092קירור מעולה לכרטיס מסך..איזה קירור יש לך למעבד ?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר יש לי קירור סטוק למעבד... עומד על 45-50 במאמץ. (חם עכשיו)והקירור שהבאת לכרטיס מסך מאוד דומה לקירור שיש לי עליו כרגע...אני רוצה את הקירור הכי טוב שאפשר להביא לכרטיס מסך בסכום הגיוני...ואיך בדיוק מחליפים קירור? O_oבנוסף אני רוצה מארז , כמה שיותר גדול עם כמה שיורת מאווררים.קיים מארז עם : 2 מקדימה2 אחורה1 דלת1 למעלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.