עבור לתוכן

לגריז טרמי יש תאריך תפוגה?

Featured Replies

פורסם

שאלה נשמעת קצת מטומטמת.. אבל קניתי לםני משהו כמו שנה+ מזרק של ארטיק סילבר 5 והוא עומד כבר המון זמן ולא יצא לי להשתמש כי התעצלתי לפתוח את המחשב ולחדש מריחות... בכל אופן הגיע הזמן כי המעבד שלי מגיע כבר ל70 מעלות... השאלה היא האם זה משנה שהגריז עמד כל כך הרבה או שאני יכול למרוח אותו בראש שקט ? אגב, עצות אולי איך לסלק המון אבק בדרך הטובה ביותר ובכללי עצות כי לא עשיתי זאת אף פעם... למרות שזה לא נשמע כזה קשה בטוח יש עצות ממביני דבר בעלי ניסיון וזה תמיד יכול לעזור.

תודה ! :)

פורסם

כל עוד הוא עמד על הראש ( ברצינות ) ובמקרר\מקום קריר , הוא ישמור על איכותו, למשך שנים טובות

אל תשכח שזה חומר שבבסיסו הוא כסף...

פורסם

יש מדריך למריחה באתר...

פורסם

אם ה AS עמד הרבה זמן, עדיף לערבב אותו עם סיכה בתוך השפורפרת לפני השימוש.

פורסם
  • מחבר

שאלה נשמעת קצת מטומטמת.. אבל קניתי לםני משהו כמו שנה+ מזרק של ארטיק סילבר 5 והוא עומד כבר המון זמן ולא יצא לי להשתמש כי התעצלתי לפתוח את המחשב ולחדש מריחות... בכל אופן הגיע הזמן כי המעבד שלי מגיע כבר ל70 מעלות... השאלה היא האם זה משנה שהגריז עמד כל כך הרבה או שאני יכול למרוח אותו בראש שקט ? אגב, עצות אולי איך לסלק המון אבק בדרך הטובה ביותר ובכללי עצות כי לא עשיתי זאת אף פעם... למרות שזה לא נשמע כזה קשה בטוח יש עצות ממביני דבר בעלי ניסיון וזה תמיד יכול לעזור.

תודה ! :)

הבנתי מעולה, נראה לי שאני אערבב אותו בתוך איזשהו כלי לפני השימוש כדי למנוע אי נעימות.

אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלתי השנייה.

תודה רבה, לילה טוב ! :)

פורסם

מברשת + שואב אבק

פורסם

רק זהירות עם המברשת כי היא יכולה ליצור חשמל סטטי שלא ממש טוב לכל מיני רכיבים אלקטרוניים במחשב שלך ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי... הפנמתי, את ההיטסינק של המעבד אני אפרק אנקה עם מברשת אמרח משחה מחדש ואת שאר החלקים באופן שטחי עם השואב כמה נשיפות וזהו, נקווה שיהיה בסדר ! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים