פורסם 2006 באפריל 2019 שנים גוגל מאוד יעזור.תראה את כמות התוצאות: לחץ כאןבתוצאה הראשונה מסבירים איך להיפטר מזה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים תנסה Trend micro anti-spywareהשתמשתי בו לפני כמה שבועות עושה את העבודה דיי טוב
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר ההוראות בקישור הראשון לא עובדות !!!אנסה את TREND MICROבמידה וזה מצליח לי, כיצד אני מחזיר מערכת יומיים אחורה? זה XP בייתי אנגליתתודהעריכה, ניסיתי וזה עולב כסף? זה שווה את זה?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים ydyehuda, פשוט תעשה חיפוש בגוגל על הביטוי "SPY SHERIFF"ואם אתה מתעצל לעשות חיפוש אז הנהhttp://www.google.co.il/search?hl=iw&q=SPY+SHERIFF&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר ליצניםעשיתי חיפוש (כפי שכתבתי)ההוראות לא עזרו......החברים גם ניבו עם 3 כליםהיום זה היום, היום אני מתקין את המחשב מחדש.תודה בכל מקרה, יהודה
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים ההוראות בקישור הראשון לא עובדות !!!אנסה את TREND MICROבמידה וזה מצליח לי, כיצד אני מחזיר מערכת יומיים אחורה? זה XP בייתי אנגליתתודהעריכה, ניסיתי וזה עולב כסף? זה שווה את זה?system restore (שחזור מערכת)זה מוגבל ל 30 יום תנסה ותגיד לנו...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר שלוםעד כמה שאמרו לי, SYSTEM RESTORE לא יעזור לי במקרה של סוס טרויאני כי הוא לאו דוקא על הקבצים המגובים. אבל תודהנראה לי שזה לטובה כי את רוב התוכנות יש לי וזה ינקה את אילו שלא צריך כך שזה לא נורא.יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.