פורסם 2006 באפריל 2019 שנים תמונה של ידידה שלי שצילמתי לפני כחצי שנה בערך ורק עכשיו חשבתי על לפרסם אותה.. פרופיל נקי של בחורה יפיפיה [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים Si-Nom - כבר מתחיל להימאס לי להרחיק אותך. אם לא תחזור למוטב - אני ארחיק אותך לצמיתות. כן, אני יודע שזאת תמונה של בחורה שנמצאת בפורום מחשבים, אבל תנסה לשמור על ההורמונים שלך לעצמך. תגובות ספאם כאלו לא מקובלות כאן. ומכיוון שזה דיי צפוי שיהיו עוד תגובות כאלו, אז אני מודיע מעכשיו: תגובות כמו של המשתמש Si-Nom - יזכו את המשתמש באזהרה, או הרחקה בהתאם לשיקולים שלי. אל תגידו שלא ראיתם או לא שמעתם. וההתייחסות שלי לתמונה - אין לי יותר מדי מה להוסיף... התמונה מאוד יפה. אני מניח שמה שמוסיף הוא היופי החיצוני של הבחורה. גם הכותרת מוסיפה לעניין
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים פריים קצת לחוץ.ועומק שדה רדוד יותר היה מבליט אותה יותר טוב מהרקע.בהחלט אפשר להגיד שהאוביקט מעניין מאוד.אהבתי את הצבעים והזווית.תמונה נחמדה מאוד.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים פריים קצת לחוץ.ועומק שדה רדוד יותר היה מבליט אותה יותר טוב מהרקע.הפריים אמנם לחוץ אבל זאת לא הבעייה כאן, אכ עומק השדה שאינו רדוד מספיק הוא הבעייה המרכזית יותר כאן...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים הפריים אמנם לחוץ אבל זאת לא הבעייה כאן,לראות עוד מהשער שלה בתמונה היה מוסיף לדעתי.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים כמו שאמר אוברלורד, הפריים קצת לחוץ. ועומק שדה רדוד יותר היה מבליט לדעתי את הבחורה יותר טוב מהרקע. אובייקט מעניין, אהבתי את הזווית המקורית. תמונה חמודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.