עבור לתוכן

היורש(ים) של ה 805?

Featured Replies

פורסם

לרוב המשתמשים, אני משער שהעדר EIST וVT לא יפריע. הרי כמה כבר מריצים DOS תחת WINDOWS בצורה כבדה ככה שזה מפריע להם :smile1:

פורסם

אז זהו ליאור, שזה לא רק EIST זה גם C1E ו-TM2. בלי ה-3 הללו אתה קונה מעבד כפול ליבה שעובד כל הזמן שתדר המקורי שלו וגם כשהוא "במנוחה" הוא עובד בתדר המקורי. זה מתבטא בפליטת חום מקסימלית או קרובה לזה בכל זמן העבודה מה שמתבטא במאוורר שעובד על מקסימום או קרוב אליו כל הזמן וזה מתבטא ברעש שאני בטוח שגם משתמש חסר כל הבנה יעדיף אותו ברמות כמה שיותר נמוכות.

אני מצטער אם אני נשמע קצת כמו איזה "פרי" (:)) שהיה פה פעם אבל יש פה פאק מסויים של אינטל. לדעתי.

פורסם

הפאק הוא ב-EIST בעצמו

הוא מוריד את המכפלה אבל לא ברמה משמעותית כמו ה-CnQ.

מה שהופך את ההבדל בצריכת חשמל, פליטת חום ורעש לקטן ביותר

פורסם

אין ספק, ה-EIST הוא העתק לא ממש מוצלח של C'n'Q אבל אתה חייב להודות שבכל זאת יש הבדל בין מעבד שרץ ב-3.4/3.6 גה"צ (950 ו-960) לבין אחד שרץ ב-2.8גה"צ. ההבדל אולי פחות משמעותי ב-920 וב-930 שהם די מיינסטרים אבל זה בכל זאת לא נותן לגיטימציה לכך שהפונקציה נעלמה במעבר מסדרת ה-800 לסדרת ה-900.

פורסם
  • מחבר

זה לא מדוייק. זה לא רק הורדה של מכפלה זה קודם כל דחייה של CYCLES. אני ממש לא חושב שזה כזה ביג דיל.

פורסם

אין ספק, ה-EIST הוא העתק לא ממש מוצלח של C'n'Q אבל אתה חייב להודות שבכל זאת יש הבדל בין מעבד שרץ ב-3.4/3.6 גה"צ (950 ו-960) לבין אחד שרץ ב-2.8גה"צ. ההבדל אולי פחות משמעותי ב-920 וב-930 שהם די מיינסטרים אבל זה בכל זאת לא נותן לגיטימציה לכך שהפונקציה נעלמה במעבר מסדרת ה-800 לסדרת ה-900.

הורדה של מקסימום 28% בתדר שעון מתבטא מעט מאוד בצריכת חשמל ופליטת חום ולכן גם ברעש

בצריכת חשמל / פליטת חום יש למתח חשיבות כפולה מאשר לתדר

פורסם

כל המעבדים מסדרה 9xx היו אמורים להכיל את כל הפיצ'רים האלה רק מסטפינג C1 (כמו ה-965EE), ולא מסטפינג B1 שזה מה שנמכר היום

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בקיצור יש סיבה למכיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים