פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני רוצה להחליף את המארז שיש לי אין בעיית תקציב, מה הכי מומלץ? .(עדיף עם קרור מיים מובנה אם יש )תודה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אין בעיית תקציבאני לא יכול, אני חייב להגיד את זה... ילד... אין דבר כזה אין בעיית תקציבאני יכול לבנות לך קירור שעולה 10K+ ויכול לעשות גם משהו עם 100 ש"חתן מסגרתמה אתה רוצה מהקירור : שקט? ביצועים? OC? מראה (יש גם כאלו)?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר אני לא יכול, אני חייב להגיד את זה... ילד... אין דבר כזה אין בעיית תקציבאני יכול לבנות לך קירור שעולה 10K+ ויכול לעשות גם משהו עם 100 ש"חתן מסגרתמה אתה רוצה מהקירור : שקט? ביצועים? OC? מראה (יש גם כאלו)?צודק ,לא הייתי מספיק מדוייק . התקציב עד 3000 ש"ח מעוניין שהייה שקט וגם לOC עדיף עם קרור מיים . שיכול להכיל 6 HD.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים קח Stacker או Stacker 830 ותכניס אליו קירור מים, זה לדעתי הכי טוב שתוכל לקבל
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים קח Stacker או Stacker 830 ותכניס אליו קירור מים, זה לדעתי הכי טוב שתוכל לקבלמסכים איתו זה יכול להיות הרבה יותר טוב מהטרמלטייק.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים CoolerMaster Stacker 830 עם קירור למשל של Swiftech/Asetek וכו' או אפילו מערכת Costum שאתה בוחר לבד מ-DangerDan כולל משלוח לארץ יעלה כמו Tai Chi ויהיה ברמה הרבה יותר גבוההגם המארז וגם הקירור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.