עבור לתוכן

מה לעזאזל?יש לי יותר מ10,000 קבצים נגועים וזה עולה יש מצב בעיה?זה בnod יש תמונות

Featured Replies

פורסם

טוב אני חייב להודות שאני ילד מפגר לא היה לי אנטיוירוס שנה שלמה כן כן... המחשב שלי שרד לא יודע איך אבל שרד..

זה התחיל מזה שאני אמרתי טוב אני מפרמט אז לא צריך גם ככה והמשיך בזה שעד היום לא מצאתי חבר עם איפוד שיכול לעזור לי לגבות מידע חשוב..

אמרתי יאללה מה זה משנה כבר ישבתי על המחשב מלא זמן מחקתי מלא תוכנות וקבצים שאני לא צריך עשיתי ניקוי דיסק דחיסה ואיחוי תיקנתי רג'סטרי

אלפי סריקות של זיהו רוגלות בהרבה תוכנות שונות לוג פיילים מפה ועד להודעה חדשה ואמרתי יאללה נוריד אינטיוירוס טוב פעם אחת ולתמיד.

אחרי מספר התיעציות בחרתי בפליצה..

התחלתי סריקה והוא מטורף לבנתיים הוא סרק רק קובץ אחד משהו S סרביס או משהו כזה והוא מצא כל כך הרבה נגועים מה יש זה הגיוני??

אני מתפעל אותו נכון??

[attachment deleted by admin]

פורסם

אבל אתה יכול להעביר קובץ נגוע לאייפוד ואז חזרה למחשב שלך לא ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חח לא זה עוד כשהיה לי אנטיוירוס עכשיו אין.. אז אני לא מעביר כלום..

רק עד מתי הסריקה תימשך זה הרבה זמן..??

ולמה זה סורק רק קובץ אחד מרכזי כאילו רוב הזמן אותו קוראים לו SSERVICE.EXE ??

ועוד שאלה אחרונה יש הרבה נגועים וקצת קבצים לעומת הנגועים הוא ניקה למה זה ככה??

פורסם

יכול להיות שיש לך וירוס שמוסיף את עצמו לכל קובץ exe שאתה מפעיל ככה שכל קבצי ה-exe על המחשב שלך נגועים

פורסם

אם יש לך 2 מחיצות נגיד CוD פשוט תעביר את כל המידע הנחוץ לD ותפרמט את C איפה שהOS שלך מותקנת מה הבעיה? :)

פורסם

ואיך הוא לא יעתיק את הוירוס לD?

או איך הוא ימנע ממנו לחזור לC אחרי ההתקנה?

:bash:

פורסם
  • מחבר

תראו זוכרים אותי חח..?

עד עכשיו זה עושה סריקה לבנתיים 77555 קבצים נגועים מתוך 82340 והוא ניקה רק 14367..

שוב.. זה לא יכול לפגוע במחשב? כי הוא מנקה אוטומטי את הקבצים האלה..

ולמה זה לא מנקה את כל הקבצים הנגועים?

ולמה לוקח לו כל כך הרבה זמן?

זה באמת נראה לי מה שהיה לי.. כי לפני זמן מסויים רוב התוכנות לא פעלו אבל זה הפסיק פתאום..

איך אני יכול למצוא את הוירוס?

אהה ושאלה אחרונה!!

תגידו מה הוא עושה עכשיו סריקת וירוסים או משהו אחר?? אני פשוט לא תופס את זה הוא לא רושם כמה וירוסים התגדלו רק כמה קבצים נגועים הוא לא מטפל גם בוירוס עצמו?

שוב תודה לכל מי שעוזר..

פורסם

אני אומר שתתן לו לסיים, ואז לבדוק מה קורה.

כמה ג'יגות מלאות יש לך במחשב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים