עבור לתוכן

ידעתם שנוידיה מייצרת גם כרטיסים תחת השם שלה?

Featured Replies

פורסם

היום הייתי באיזו חנות מחשבים (דוד שלי רצה שאני יבוא איתו לקנות מחשב), ואמרתי למוכר שישים לו Msi Geforce 4 ti4200 128mb,

המוכר אמר שהוא לא מביא את הכרטיסים האלו, רק את של: ASUS, INNO3D, NVIDIA.

אמרתי לו, אבל נוידיה לא מייצרת את הכרטיסים רק את הצ'יפסט, הוא אמר לי שהיא גם מייצרת כרטיסים, אמרתי לו שזה לא יכול להיות,

הוא אמר לי שכן ועם אתה רוצה אני יראה לך, הלכתי איתו למחסן ובאמת הייתה לו קופסא שרשום עלייה:

NVIDIA GEFORCE 4 TI4200 128MB, והיה רשום בצד של הקופסא: DVI, TV/OUT, VIVO.

ידעתם שהיא מייצרת גם את הכרטיסים?

פורסם

היא מייצרת כרטיסי reference ליצרנים ולשיווק,מלבד אלו לא תמצא את הכרטיסים שלהם בשום חנות.

בטח הקופסה שראית מיצרן עלום שם.

פורסם
  • מחבר

היא מייצרת כרטיסי reference ליצרנים ולשיווק,מלבד אלו לא תמצא את הכרטיסים שלהם בשום חנות.

בטח הקופסה שראית מיצרן עלום שם.

מה זאת אומרת? אני ראיתי לפני שעתיים קופסא שרשום עליה Nvidia, כמו שעל הקופסא של SUMA רשום SUMA.

פורסם

אז? יצרן עלום שם שכתב nVIDIA בשביל להטעות אנשים כמוך.

פורסם

NVIDIA לא מייצרים כרטיסי מסך, מלבד ה-reference cards ש-WindDax הזכיר קודם.

NVIDIA provides superior 3D graphics processors to the computer industry's leading add-in card manufacturers and PC OEMs. Since NVIDIA does not sell products directly to end-users we do not have staff dedicated to end-user technical support.

http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=support_faqs

זה צריך להספיק... :smoke:

Prog.

פורסם

על כל קופסא של כרטיס מסך יש סמל גדול של ייצרנית המעבד, זה לא עושה את הכרטיס שלה.

בטח חברה קטנה שפשוט לא רשמה את השם שלה ורק שמה בגדול את הלוגו של NVIDIA.

פורסם
  • מחבר

הוא לקח 1150ש"ח על הכרטיס שרשום על הקופסא שלו רק Nvidia והתכונות של הכרטיס לא רשום שום חברה.

פורסם

הוא לקח 1150ש"ח על הכרטיס שרשום על הקופסא שלו רק Nvidia והתכונות של הכרטיס לא רשום שום חברה.

כנראה זה איזה חברת קבר שמשתמשת בשם של נבידיה...

פורסם

NVIDIA מייצרת ומוכרת על שמה את כל סדרת RIVA TNT ששווה לת*ת שלי.

פורסם

לא היא לא.

פורסם

NVIDIA מייצרת ומוכרת על שמה את כל סדרת RIVA TNT ששווה לת*ת שלי.

מכרה, וגם לא במדויק כי גם שמה היא הםיצה את השבבים לחברות שונות שייצרו את הכרטיסים

ודרך אגב riva tnt לא שווה לת*ת שלך, הוא היה הכרטיס המוביל בזמנו, מה לעשות שטכנולוגיה

צועדת קדימה. בעוד שנתיים הGeforce 4 יהיה שווה לת*ת שלך, הלא כן?

פורסם

למי איכפת מהעבר? אנחנו היום והיום ריבה שווה לתחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים