עבור לתוכן

שלום אני טל (חדש) אני והפרוייקט שלי

Featured Replies

פורסם

קודם כל, מה יש לברר? אני אומר לך שיש לאח שלי לס פול מצוינת שעלתה לו כ-9000 שקל ( אם אני לא טועה זה היה במבצע ). והעץ שלה מצוין והכול מצוין. אתם מדברים שטויות אתם אפילו לא יודעים מה אתם אומרים, תאמין לי שהיא אחת הגיטרות!!! אחרתצ אח שלי לא היה קונה אותה.

ובקשר לגיטרות שעולות 3000 שקל, רק בהתחלה שאתה מתחיל עם גיטרה זה מה שאתה צריך לקנות, גם כי אתה רק מתחיל וגם כי אתה לא יודע אם אתה תמשיך עם זה.

• תגובות 51
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כל, מה יש לברר? אני אומר לך שיש לאח שלי לס פול מצוינת שעלתה לו כ-9000 שקל ( אם אני לא טועה זה היה במבצע ). והעץ שלה מצוין והכול מצוין. אתם מדברים שטויות אתם אפילו לא יודעים מה אתם אומרים, תאמין לי שהיא אחת הגיטרות!!! אחרתצ אח שלי לא היה קונה אותה.

ובקשר לגיטרות שעולות 3000 שקל, רק בהתחלה שאתה מתחיל עם גיטרה זה מה שאתה צריך לקנות, גם כי אתה רק מתחיל וגם כי אתה לא יודע אם אתה תמשיך עם זה.

עכשיו אתה עונה לעניין

3000 שקל זה גיטרות למתחילים ואתה אמרת שהם "מצויינות"

וכן אתה יכול למצא לס פול במבצע ב9000 שקל

אבל בטח שלא 7

פורסם

ממתי גיטרות ב3 זה דבר גרוע ? קח לדוגמא את האיבנז RG 2550E. גיטרה מצויינת ב3 אלף שקל בערך.

פורסם
  • מחבר

ממתי גיטרות ב3 זה דבר גרוע ? קח לדוגמא את האיבנז RG 2550E. גיטרה מצויינת ב3 אלף שקל בערך.

גיטרה סבבה לגמריי

אתה לא יכול לקרא לה מצויינת

אני מצטער

אם גיטרה שעשויה מעץ בייסווד (Basswood) לא יכולה להקרא גיטרה מצויינת

פורסם

יש משהוא במה שאתה אומר.

ודווקא יש גיטרות זולות שעולות 3000 שקל והםן לא זבלות.

אני בכלל מברר בשביל אח שלי כי הוא מנגן בגיטרה והוא קנה גיטרה ב- 8000-9000, les poul של gibson. מכיר?

אז תגיד, כמה עולה רק השילדה? העץ יענו אחרי צביעה?

אחי, איפה אתה רואה שאמרתי שגיטרות ב3000 שקל הן מצוינות??? רק אמרתי שהן לא זבליות כמו שאמרו פה, לפחות לא כולן :)

פורסם

הפרויקט זה על גיטרה או מה ??

יש לאחותי גיטרה של אייבנז עם ציורים יפים עלתה הוןןן

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סורי שלא ראיתם התקדמות כי עד עכשיו בגלל להלימודים לא היה לי בכלל זמן פנוי

ואת הזמן הפנוי העדפתי לתת לגיטרות

אבל בכל מקרה עכשיו חופש ובימים הקרובים תראו התקדמות משמעותית

שבת שלום :o)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים