עבור לתוכן

הרמונייה בטבע

Featured Replies

פורסם

הרמונייה בטבע

p4160125copy5hz.th.jpg(גודלה מדי בשביל FF)

פורסם

תמונה מקסימה! הקומפוזיציה הקיצונית של התמונה עובדת מצויין ומוכיחה פעם נוספת שחתך הזהב והחלוקה לשלישים הם לא יותר מאנרכרוניזם מיותר.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אני תמדי שמח לשבור מוסכמות ;D

פורסם

אמממ טוב אני לא כל כך מבין בתחום כדי לתת הערות מעמיקות כמו boren אבל התמונה מעבירה באופן יפה מאוד את העוצמה של הנוף , האנשים

מתגמדים לעומת העוצמה והצבעים של ההר , וגם האנשים עצמם , תפסת אותם ברגע מצוין (זה נראה כאילו הוא חופר לה והיא בכלל מתרכזת בנוף) , יפה מאוד :xyxthumbs:

פורסם

תמונה מקסימה! הקומפוזיציה הקיצונית של התמונה עובדת מצויין ומוכיחה פעם נוספת שחתך הזהב והחלוקה לשלישים הם לא יותר מאנרכרוניזם מיותר.

אתה צודק, אם כי זה לא אומר שחוק השלישים ונקודות הזהב לא מסייעות לצילום טוב יותר.

משום שהרקע כולו כמעט בצבע הירוק ושני האנשים בצבעים שונים, זה הדבר אשר גורם לנו להתמקד בהם.

אני אישית מאוד אהבתי את התמונה, יחודי ביותר. רק שניתן קצת "להעיף" את הערפל ויהיה מעולה.

פורסם

אתה צודק, אם כי זה לא אומר שחוק השלישים ונקודות הזהב לא מסייעות לצילום טוב יותר.

לדעתי לא. בדיוק כמו ש"שמיעה אבסולטית" יכולה להיות מועילה לנגן ג'אז, אבל "שמיעה מוזיקלית יצירתית" חשובה יותר, כך גם "ראייה צילומית" חשובה יותר לצלם מכל נסיון לממש חוק מתמטי כזה או אחר בקומפוזיציה.

אני לא מתכוון להשתמש בחוקים כאלה, ולא מאמין שצלמים מוכשרים בונים את הקומפוזיציות שלהם לפי נוסחאות. לדעתי חוקים כאלה יכולים אולי לשמש כמפלט לחסרי כשרון שמחפשים דרכים מתמטיות לייצר אומנות, אבל הרבה תועלת מעבר לזה אני לא רואה בחוקים האלה. לא בימינו לפחות. עבר זמנם, בטל קורבנם.

פורסם

קומפוזיציה מהממת! תמונה איכותית :cool2:

חסר לי קצת קונטרסט...

פורסם

לדעתי לא. בדיוק כמו ש"שמיעה אבסולטית" יכולה להיות מועילה לנגן ג'אז, אבל "שמיעה מוזיקלית יצירתית" חשובה יותר, כך גם "ראייה צילומית" חשובה יותר לצלם מכל נסיון לממש חוק מתמטי כזה או אחר בקומפוזיציה.

אני לא מתכוון להשתמש בחוקים כאלה, ולא מאמין שצלמים מוכשרים בונים את הקומפוזיציות שלהם לפי נוסחאות. לדעתי חוקים כאלה יכולים אולי לשמש כמפלט לחסרי כשרון שמחפשים דרכים מתמטיות לייצר אומנות, אבל הרבה תועלת מעבר לזה אני לא רואה בחוקים האלה. לא בימינו לפחות. עבר זמנם, בטל קורבנם.

גם אני לא חושב שצלמים מוכשרים משתמשים בדברים אלו על מנת לבנות פרים, ולפעמים שבירת החוקים האלה (חוץ מזה, מי אמר שאלו חוקים לצלם? ??? )

יוצרות תמונות מעולות וטובות יותר משימוש החוקים.

כמו כן, לא אמרתי ששימוש בחוקים חשוב יותר, זה רק כלי שנועד לעזור.

למה יש חוקים? בשביל לשבור אותם ;)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, תגובות לעניין

:xyxthumbs:

אני אישית מאוד אהבתי את התמונה, יחודי ביותר. רק שניתן קצת "להעיף" את הערפל ויהיה מעולה.

ניסיתי אבל הוא יוצר תחושה של עומק בתמונה, בלי הטיפה ערפל הזה היא ניראית שטוחה מדי.

פורסם

תמונה יפייפיה, אהבתי מאוד את הקומפוזיציה, את הצבעים וגם את הערפל - הכל תורם לעומק שלה, קבל ח"ח (:

פורסם

תמונה יפה, מזכירה לי את החומה הסינית. :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים