עבור לתוכן

Volcano7+, הריסת מעבד

Featured Replies

פורסם

Athlon~WINGS- יש לי היטסינק כמו שהיה לך......... רק על......... ATHLON 1400!!!!!!!!!!!!!

אני מניח שאתה יכול לנחש לאיזה טמפ' המעמד והמחשב מגיעים....... :(

פורסם

זה מאה אחוז טעות שלך. על גוף קירור עם כזה פאד לא שמים כלום! שמים מעט חומר על המעבד וזהו.

ברור לך שאין עליו אחריות, גם אם לא עברה התקופה, נכון?

פורסם
  • מחבר

1. אין כזה דבר פד טרמי "חרוט".

2. בעסה לך. אגב, לא יכול להיות ריח של סיליקון שרוף, אולי נשרפה המדבקה של המעבד לעומת זאת..

3. את זה אני יודע כי שרפתי ביום אחד שני מעבדים לפני איזה חודש :P (בגלל מאוורר תקול, לא אשמתי).

4. איזה שביזות.

1. לא ממש חרוט, זה יעני לא יכלתי להסיר אותו עם האלכוהול.

2. יכול להיות, אבל היה ריח מגעיל מהמעבד

3. חחחחח

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה בדיוק היתה הבעיה, אבל סביר להניח שזה קשור לעובדה ששמת יותר מדי משחה טרמית, והמדבקה עדיין נשארה...

כנראה נשאר רווח או משהו כזה...

אמורים למרוח שכבה ממש ממש דקיקה של חומר טרמי...

אגב, אין עדיין אחריות על המעבד? מתי קנית אותו?

אין אחראיות לצערי,

קיבלתי את המעבד הזה חינם מחבר של אבא שלי שעובד ב AMD בארה"ב (איך שאני אוהב להגיד את זה ;D)

פורסם
  • מחבר

זה מאה אחוז טעות שלך. על גוף קירור עם כזה פאד לא שמים כלום! שמים מעט חומר על המעבד וזהו.

ברור לך שאין עליו אחריות, גם אם לא עברה התקופה, נכון?

שמע, הפד טרמי הוא כבר היה על ההיטסינק עצמו, לא הסרתי לא נגעתי.

אבל על המעבד היה שכבה של פד טרמי, ככה נראה ההיטסינק (ככה זה היה שהוצאתי אותו, אני לא שמתי פד טרמי):

6.jpg

על המעבד היתה השכבה של הפד טרמי שהיתה דבוקה עליו, לא יכולתי להוריד אותה, לכן שמתי (בלי לדעת שזה לא טוב) משחה על הפד הדבוק, כנראה זה מה שגרם למעבד להשרף.

מצטער על 3 הודעות רצופות, פשוט אני צריך להגיב ל3 אנשים,

עדכונים:

אני מנסה לשכנע עדיין את אבא שלי לקנות AthlonXP 2000+, הוא עצבני מאוד, כנראה היום בערב אני יגיע להחלטה סופית, ואני יעדכן פה.

נ.ב: אסור לי בכלל להיות על המחשב איפה שאני נמצא כרגע (סלרון 400), אם אבא שלי יגלה את זה, אני מתתתתתת..!

זה נשמע כאילו אני ילד בן 9 שההורים מחליטים עליי הכל, אבל nop, אני רק בן 16, וזה ממש בושה ככה

פורסם

אם לצטט משיר נחמד : "היו היה אחד טוב לב, אבל קצת טמבל"...

מצטער שהלך לך המעבד, פעם הבאה אל תהיה פזיז כ"כ, ותבדוק שאתה יודע טוב טוב מה אתה עושה, במיוחד בחלקים היותר רגישים, כמו המעבד.

פורסם
  • מחבר

עדכונים:

לצערי, נאלצתי לקנות את המעבד AthlonXP 1600+ כי לא היה לי מספיק כסף בשביל אחד יותר טוב (AXP 2200+).

ועליו, יושב ה Volcano7+.

במנוחה: 45-49 מעלות (לא עקף את 50 ולא הגיע אליו)

הפעולה: 50-55 מעלות

עוד כמה חודשים, שאני אחסוך כסף, אני אקנה AXP 2200+ (אל תשאלו למה ואל תנסו לשכנע אותי לא לקנות! ;D)

סורי על נקפצת הת'רד מ2 דפים, אבל למי שמעוניין לדעת מה עשיתי אחריי.

פורסם

אז הגיע הזמן שוב לעדכן את החתימה... ;)

פורסם

תתחדש. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים