עבור לתוכן

עזרה בבחירת זיכרונות ל-2 מעבדי אינטל ליבה כפולה ..ועוד כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתלבט כרגע בין שני מעבדי ה-805 וה-820 של אינטל (על לוח של GA-81945P-G גיגה בייט)

בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון יתאים יותר ל-OC (מתון - של העלאת תדר מ-133 ל-166) .

א. 805 - קיבלתי הצעה לקינגסטון במהירות MHZ533 דואל צ'אנל -512X 2 (סה"כ 1 ג'יגה)

ב. 820 - אותה הצעה רק במהירות 677

1. בהנחה שאני בכיוון ה-805 , האם המהירות זיכרון 533 תספיק ? ולהיפך , במידה ו-820 , 533 יספיק ?

אני פשוט רוצה לדעת כדי שלא יהיה "צוואר בקבוק" כיום וגם לא לעתיד ...אם אני אחליף לספק חזק יותר

2. איך הזיכרון הזה ? עדיף על ה-OCZ (היקר..) או שהוא מספיק בשביל הבחירה המוגבלת שלי מהחנות (יש גם סמסונג במחיר של קינגסטון)

3. ספק 350 W של HEC יחיק את המערכת ? בהנחה שאין יותר מ-2 דיסקים קשיחים+צורב+כרטיס מסך X700 ואוברקלוק למעבד כמובן.

או שאפשר לצמצם לספק ג'נרי עם 350W TRUE WATT ? . קירור: thermaltake golden orb 2 או glacialtech igloo5700

תודה מראש ! ::)

.

פורסם

1. לך על ה-D805 ביחד עם הסמסונג שניהם יתאימו ל-OC מתון כזה.

2. לדעתי עדיף ה-Samsung. כמובן שהוא לא ייתן את הביצועים של ה-OCZ. אבל מצד שני אתה גם לא צריך אותם והמחיר נמוך יותר.

3. תשאר עם ה-Hec

פורסם
  • מחבר

או.קיי.. במידה ואני לוקח את ה-D805 איזה זיכרונות לשים לו ? מהירות 533 DDRII או 677 ?

533 לא יגביל אותי לאוברקלוק יותר גבוה בעתיד אם אני אחליף לספק חזק יותר+כרטיס מסך איכותי ?

אם יש גם איזה קישור כאן לשאלה , אשמח לראות ...בינתיים אני גם מחפש .

חוץ מזה , תודה רבה !!

פורסם

אם יש לך תכסף ואתה לא מחפש לחסוך אז עדיף 667 לא יגבילו אותך בOC (ולפי איך שאתה מדבר את המתכנן אחד..)..

ואם אתה כבר "חושב" על שידרוג עדיף לך לקחת כבר עכשיו ספק טוב וחזק....

פורסם
  • מחבר

1. אני לא יודע אם אני אשדרג , אבל שתהיה אופציה ..אז לקחת כבר 400W של HEC ?? (לא מתכוון להכניס בעתיד כרטיס מטורף ..אולי X1600)

2.שידרוג מתון מבאס של 133 ל-166 (כפי שקראתי כאן בפורום) ובהנחה ואני עולה עם זה מ-2.66 ל-3.3 מגה הרץ , זה שווה ביצועים

למעבד AMD 3200 וניס (בהנחה ואין יתרון כרגע לכפול ליבה עד שיהיו אפליקציות שאני עובד איתם שיזכו לתמיכה ב-2 נימים) ??

3.הזיכרון אמור להיות PC3200 \ PC 4200 (כמו בAMD ) או שזה שונה ?

שוב , תודה !

פורסם

כן תתפרע כבר על ה400W...

וכן OC ל3.3 יעבור (אפילו עוד לפני) תביצועים של ה3200 (בלי להתחשב בכפול ליבה וכו)..

והזיכרון מדורג כPC2 ואז תמספר נגיד PC2 4200 זה DDR2 533MHZ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים