פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני מוסיף עוד מאוורר בדלת המארז מול המעבד. ואין לי מושג לאיזה כיוון להפנות אותו אם כדאי שיכניס אויר או יוציא אויר ??? הצעות ייתקבלו בברכה ד"א זה האתר מספר 1 בארץ!
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים זה ממש תלוי, אם יש לך עוד מאווררים במארז ,איפה הם ולאן הם פונים? היה פעם מדריך איך ואיפה כדאי להתקין מאווררים, כדאי שתחפש
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר יש לי עוד מאוורירים אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר ואני לא מתחשב כרגע במאוורר NB,CPU,PCIE וספק...רק מארז..לפי זה.. לאיזה כיוון המאוורר בדלת המארז יהיה לדעתכם?פנימה החוצה אני לא יודע כבר חחח
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני ממליץ פנימה לתוך המארז... אבל זו רק המלצה שליהמאוור שמוציא לך מה גודלו? 120מ"מ? 80 מ"מ?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים הוא אמר שיש לו כבר את התצורה הנ"ל של אחד שמכניס ואחד שמוציא והוא רוצה להוסיף עוד מאוור\ים
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים http://hwzone.co.il/guides/casecool/תראה פהנראה נחמד....עם יש לך את האמצעים אז תגדח עם מקדח כוס מקום למאורר ב גג המארז שיוציא את האוויר החם זה ישפיע מאוד!!
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר המאוורר שמכניס 12 ס"מ והמאוורר שמוציא 8 ס"מ ולפי ההצעות והמדריך שבאמת תודה כי לא הצלחתי למצא אותו!! כיוונתי את המאוורר פנימה התוצאות ירידה של 8 מעלות בעומס על המערכת וב5 מעלות מהמעבד תודה לכולם :)!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.