עבור לתוכן

שאלות לגבי דרמל

Featured Replies

פורסם

1. מתפקידו המקורי של הדרמל?

2. שאלתי את המוכר והוא אמר לי שהכוא מרחיב חורים לא חותך זה מכון....?

פורסם

לדרמל אין בדיוק "תפקיד מקורי" זה פשוט מכשיר רב שימושי שמתאים מאוד למודינג.

ובקשר ל"מרחיב חורים", תגיד למוכר שילך לנסות להרחיב חורים.. והוא לא חייב את הדרמל בשביל זה.. הוא גם ככה מדבר שטויות בלי תועלת במקום בו הוא עובד...

הדרמל קודח (בקטרים קטנים בד"כ), חותך, משייף, משחיז ויש לו עוד כל מיני שימושים.

פורסם
  • מחבר

מה איכות הדרמלים שלא תוצרת DREMEL?

פורסם

האיכות שלהם סבירה לרוב השימושים.

וketchup, שכחת חורט ;) ;D

פורסם

רק חורט שכחתי? הוא גם מפלש (פוליש) ועוד הרבה דברים... יש למכשיר הזה כל כך הרבה שימושים...

פורסם

כתבת משייף, שזה עקרונית אותו הדבר ;D

פורסם
  • מחבר

לאיזה שימושים לא?

פורסם

אני משתמש בדרמל של וולף שקניתי ב-100 שקל עם 60 ראשים וציר גמיש ועד עכשיו הוא משרת אותי מצויין לכל מה שרציתי.

אומנם הדיסקיות שמגיעות איתו לא משהו אבל מסיימים אותם וקונים חדשות מקוריות זה לא סיפור.

אם אתה קונה דרמל רק בשביל מודינג פעם או פעמיים לדעתי לא כדאי לך להשקיע 400 שקל ויותר בדרמל מקורי.

אם אתה יודע שאתה הולך להשתמש בו הרבה לא דווקא רק במודינג או הרבה בשביל כמה פרויקטים שלך אז תקנה את המקורי והוא ישרת אותך לכל מה שאתה צריך.

פורסם

לאיזה שימושים לא?

הוא קודח לא טוב בבטון מזויין ודרך טונגסטן בוריד.

והכי חושב, הוא לא מכין קפה :-\

שמע, הדראמל הוא כלי רב שימושי, זה אומר שיש כלים יעודיים שיעשו את העבודה בצורה יעילה יותר, לדוגמא, דיסק או ג'יגסו חותכים הרבה יותר מהר...

פורסם

אתה יכול לעשות איתו כל מה שבא לך.. רק תבחר.. אם תתאמץ מספיק גם חללית תבנה.. רק אני לא חושב שזה שווה את ההשקעה הכספית כי תצטרך עוד כמה חלקים..

פורסם

למה רק סבירה אחי? זאת אומרת סבירה בכלליות או ביחס לדרמל ממותג אחר יותר טוב?

כי הבנתי ש DREMEK MULTIPRO זה המקורי ,

אז זה אמור להיות הכי טוב לא?

פורסם

לי לא יצא לעבוד על כל הדראמלים, אבל ממה שאני יודע הדראמלים הלא מקוריים נוטים להתקלקל מהר יותר. חוץ מזה, כל עוד הם עושים את העבודה, קשה להשוות בינייהם...

פורסם

המולטיפרו של דרמל יציב יותר, קצר יותר ונוח יותר לעבודה (ורואים את זה בעבודות שמוציאים ממנו).

אני עומד להעיף את הוולף שלי ולקנות אחד.. (השגתי לי מחיר של 350 שקל, אם מישהו מצא מחיר יותר זול שיגיד לי...)

פורסם

אני חושב שהכלי נקרא במקור משחזת ציר - משמע היעוד המקורי השחזה

לדעתי לשימוש לא מקצועי לא חיבים לקנות BOSH אבל זה עניין של העדפה אישית

וספציפית בנוגע לקידוח... מנסיוני הוא באמת לא שווה כלום מול מקדחה וגם בכלל

פורסם
  • מחבר

קניתי וולף הדגם המשופר ב 250 (ליפני הנחה של לקוח עיסקי) והוא בא עם מברגהו צינור להולכת כוח

הוא בא עם סט דיסקיות חיתוך גרוע למדי (נשברות בקלות מאוד.........!) אז קניתי מראש סט של DREMEL, המחרטה טוב והשאר לא ניסיתי סכ"ה הוא עובד יפה....

הופתעתי שגם זה בא עם מברגה נטענת לא רע אבל זה חסך לי כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים