עבור לתוכן

X2 4400 VS Yonah ביקורת

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם באננד זה היה מערכת מורכבת של אינטל. אבל איזה אתר בריטי (לא זוכר איזה - זה היה בTWIT שמבחינתי זה מקור מאד אמין) אמר שהתוצאות של הAMD היו זהות למה שהוא הצליח לעשות בעצמו (כלומר לא היה דאון גריידינג של הAMD).

בכל מקרה הT2600 עולה קרוב ל4800 אז זה עדיין לא הבשורה של הקונרו - מחשבים מאד מהירים בזול...

פורסם

המערכת מורכבת של אינטל

אבל המערכת של AMD היתה הטופ שבטופ

בנוסף, אננד הריצו בנצ'מארקים שלהם על דיסק און קי

והתוצאות היו דומות

פורסם

אני אומר שהמערכת של AMD הייתה מצוינת.

אבל כמו שחנות מחשבים תשים לך מדבקה על המארז ותגיד לך אם תסתכל אז אני אסיר לך תאחריות אני לא אסמוך עליה גם על הבנצ'מארק של אינטל אני לא. אני עדיין לא מבין מה מונע ממנה לתת את הלוח אם + מעבד לכמה אתרים (כמו AMD עם הAM2).

ושוב כמו שאמרתי - גם הFX60 יספיק למחשב הממוצע בעתיד הנראה לעין - אבל אני רוצה לראות ביצועים כאלה במעבד שעולה כמו ה805.

פורסם

יש תוכנות בדיה בעזרתם הם בדקו מה שי במחשב לא חובה לפתוח אותו

ושוב כמו שאמרתי - גם הFX60 יספיק למחשב הממוצע בעתיד הנראה לעין - אבל אני רוצה לראות ביצועים כאלה במעבד שעולה כמו ה805.

אתה תראה יותר אבל בקצת יותר 1000-1200 לפחות בהתחלה :D

פורסם

הסופר pi, עושה ניצול מקסימלי מהיכולת של 4 מגה קאש, זאת הסיבה שהיא לא משקפת יכולת אמיתית של המעבד,

להתמודד עם תוכנות כבדות כגון: מאיה, מקס, אויד, פוטושופ.

פורסם

מי דיבר על PI?

בכל מקרה

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2713&p=4

עזוב אותך מהאתר הזה, הבט בתוצאות של ויקטור וואנג שמשווה קונרו מול 4400x2,

נו... מה אתה אומר עכשיו מדהים כמה הייפ יש סביב המעבד הזה, ולא לקחנו בחשבון שהקונרו מול מעבד ב-90ננו :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני מעדיף לחכות עוד קצת עד שיצא המעבד ובכלל לא נראה לכם מוזר הבן אדם הזה? קוראים לו ויקטור אבל הוא סיני :screwy:

פורסם

זה חדש לך? לכל הסינים יש שמות מערביים

ברוס לי...

ג'קי צ'אן...

פורסם

כמעט כל סיני/טייוואני שעובד עם ארצות מערביות מאמץ לעצמו שם פרטי מערבי.

פורסם

אורי זאת

הסופר pi, עושה ניצול מקסימלי מהיכולת של 4 מגה קאש

הטענה הכי מטומטמת, לא מבוססת ואידיוטית שעלתה נגד הקונרו.

הכל התחיל ממטומטם שהחליט שזה "Super PI 1MB" ומטומטם שני שהחליט "וואי, 1MB זה נכנס בתוך 4MB".

איפה עובר הגבול? כמה זכרון בדיוק לוקח לחשב PI 1M?

פורסם

ID4N אם כבר משווים מעבדים אז נשווה את היונה למעבדים הניידים של AMD תראו מהו ההבדלים האמיתי.

פורסם

חכו שהקונרו יצא.

בנתיים חבל על הוויכוח.

לדעתי ההייפ סביבו

יתנפץ לאנשים בפנים. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים