פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אז נחכה לתגובה של המומחים.ובאמת אין כל בסיס לומר שה4400 עדיף על היונה, מכיוון שהיונה עולה פחות (וכך ג הקונרו יעלה פחות), קלוקים מעט יותר נמוכים (לא משמעותי) והוא מיועד למטרות שונות. ואגב, רוב ההבדלים חסרי משמעות לחלוטןי (פה 5 פריימים, שם 1 שתיים, לא משהו משמעותי!)
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר אחרי כל ההייפ שהיה על היונה ועכשיו על הקונרוי זה אומר משהו לא? בו גם נשווה בין x1900xt לx800gto? למה לא העיקר לעשות השוואות חסרות בסיס ואם אתה מאוד רוצה לעשות השוואות אז קח את המעבד לניידים של amd ותעשה את ההשוואות ותראה שיש תחתית חדשה לביצועים מה שתגיד
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אחרי כל ההייפ שהיה על היונה ועכשיו על הקונרוי זה אומר משהו לא? לא. יונה הכי טוב במעבדים ניידים וקורנו ברגילים
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר לי אתה נישמע כמו איזה פאנבוי : -------------------------------------- FX60 המעבד הכי חזק בניחיים קונרוי לא יצא עדיין ואי אפשר לדעת איך הוא יהיה
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לא אני מדבר על עובדות אתה הפאנבויי של AMD מסיבה מסויימת(Amd Athlon 64 Winchester 3000@320X8=2.57GHZ) : קורנו יותר טוב ממנו בדקו את זה ומה קשור בכלל הFX60 ליונה?
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לא ני מדבר על עובדות אתה הפאנבויי של AMD מסיבה מסויימת.קורנו יותר טוב ממנו בדקו את זה ומה קשור בכלל הFX60 ליונה?מי בדק בדיוק? אינטל בעצמה!
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר פחח אינטל בנו את המערכת בעצמם= -------------- לי אתה נישמע כמו איזה פאנבוי : -------------------------------------- FX60 המעבד הכי חזק בניחיים קונרוי לא יצא עדיין ואי אפשר לדעת איך הוא יהיה ילד מאורר.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים קח האתר המפורסם הזה קיבל לידיו את המעבדhttp://www.hexus.net/content/item.php?item=4843 כדי להשפיל את הFX60 האהוב שלךhttp://www.hexus.net/content/item.php?item=4843&page=3
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לא נתנו לאתר את המעבד תבדוק לבד(חיפוש)כל הבנצ'מרקים נעשו על-ידי אינטל ב-idf, אינטל הזמינה את העיתונאים מהאנה להתרשם מבלי לגעת בכלום!As far as we could see the systems were fairly setup, but please note these tests were not conducted in the HEXUS labs and are a mere indication of what
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים כל הבנצ'מרקים נעשו על-ידי אינטל ב-idf, אינטל הזמינה את העיתונאים מהאנה להתרשם מבלי לגעת בכלום!As far as we could see the systems were fairly setup, but please note these tests were not conducted in the HEXUS labs and are a mere indication of whatלא הייתי בטוח באיזה אתר זה היהאננדטק ביצעו בנצ'מארקים בעצמם^^מסכים פשוט האהבה שלו לאינטל מעוורת אותו.לי אין אהבה לאף אחת מהחברות הטובה יותר טובה יותר בשבילי זה הכל בשבילך זה viva amd viva stupidita
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.