פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ירח זה דבר כזה שיש בשמיים מומלץ לפעמים לצאת מהבית ולהיזכר איך זה שם בחוץ (כן אני יודע שזה מפחיד אבל צריך)לא הבנתי למה צרייך, טוב פה בקורסא שלי ליד המחשב שלי.....
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אז ככה... יש שבלונה לדלת צד... והכנתי גופי תאורה למארז... הקטן יהיה למטה בין המאווררים והגדול למעלה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים לא הסתכלתי על הפרוייקט או משהו, אבל השם משך אותי...אני מקווה שאתה עוד יכול לשנות (אם זה משנה איפשהו, או אם אכפת לך),אבל כותבים Werewolf, ולא Warewolf
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר יש לי גג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!מה אומרים???[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אפשר את שניהם..בחיים לא ראיתי מישהו כותב warewolf, והרי מקור המילה זהמסקסונית עתיקה, שבה wer זה אדם, ו-wolf זה כמובן זאב, ואז זה הפךל- werwolf, אבל בזמנים מודרנים הפך ל- werewolf (נוספה e שלא הייתה במקור)חוץ מזה, גוגל תיקן אותי ל-werewolf כשניסיתי לחפש warewolfוגם תסתכל על ההבדל במספר התוצאות, 200 אלף לwarewolf לעומת 15.2 מיליון לwerewolfוגם בויקיפדיה יש ערך שלם על werewolf וכלום על warewolfטוב, אני את שלי אמרתי, אם הוא מעוניין לכתוב את זה עם טעות כתיב, שיהיה לו בכיףואם אתה חושב שאפשר את שניהם, גם שיהיה לך בכיףרק ניסיתי לעזור...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר גבר , סליחה... באמת טעות בתום לב... אני מקבל את התיקון שלך ואני גם יעדכן את הכותרת...חוץ מזה... מה דעתך על הפרוייקט so far?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים הפרוייקט נראה ממש סבבהואין סיבה לבקש ממני סליחה, זה לא שנעלבתי או משהו, פשוט לא רציתי שיקרהשלמשל תחרוט Warewolf על המארז ואז תגלה שזאת טעות כתיב ותתבאסאז רציתי למנוע שזה יקרה, זה הכל
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים SHIDLO, נראה פ33ה !!! מצטער שלא הזדמן לי להגיע ביום שישי האחרון..... נ.ב. אולי תציין של מי היה הרעיון במקור וכמה זמן חיכית להתחיל במוד :cool2:
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר הבחור צודק... הרעיון במקור הוא של חיים כהן מטבריה (השחור בתמונה)... ואני כבר מחכה לו כבר המון המון זמן שיבוא אלי לחיפה כדי לעבוד איתי.. והוא לא בא...אז אני עובד לבד...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר את הגג חתכתי עם דרמל של וולף... הצביעה היא מפעם.. היה לי משעמם לפני שנה אז צבעתי עם ספריי למתכת... הוא כמובן יצבע מחדש עם אפקט מראה וכך גם הכוננים...
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אחלה עבודה גבר.. חזק ואמץ. אני וחבר פעם התחלנו לעשות מודינג אבל הפסקנו כי הוא לא היה רציני.. אתה רציני ביותרתמשיך לעדכן!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.