פורסם 2006 באפריל 1919 שנים זה התכנון של המארז החדש שלי... הפאנל העליון כבר חתוך, אבל עוד לא החלטתי מה אני יעשה לפאנל הקידמי..אני אשמח שלמוע את התגובות שלכם כולל הצעות לשיפור אם יש...תמונות מהמשך הפרויקט יעלו בקרוברועי[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים נראה מאוד מגניב אבל יהיה קשה לחתוך לחתוך את החורים הקטנים למטה בהצלחה יהיה מגניב בסוף
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים הפנאל הקידמי בסירטוט נראה קצת פשוט אוליי תחליף את העיגול הפשוט לעיגול שיש בצד המארז...
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר בסרטוט אין פאנל קידמי... זה מה שיש מתחת לפאנל... והחורים בצד זה גריל.. יהיו שם מאווררים...הינה סרטוט מעודכן עם תוספת קטנה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר עידכון אחרון לסירטוט... זהו התכנון גמור,פרספקס יש... מחר מתחילים לחתוך... צפו לתמונות..[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים נראה טוב... יש לפרויקט הזה עתיד!אני חושב שחסר משהו... יותר מידי שחוראולי תשים קצת כחול כהה בכל מיניי מקומות וגם אדום כהה.גם אולי תעשה משו מיוחד, כמו בכל פעם שיש ירח מלא, יפעל לד אדום באזור של העיניים של השועל...אולי גם תקשר את הפרוייקט הזה לדפדפן המצויין פיירפוקס...אבל ביינתים נראה טוב
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים נראה טוב... יש לפרויקט הזה עתיד!אני חושב שחסר משהו... יותר מידי שחוראולי תשים קצת כחול כהה בכל מיניי מקומות וגם אדום כהה.גם אולי תעשה משו מיוחד, כמו בכל פעם שיש ירח מלא, יפעל לד אדום באזור של העיניים של השועל...אולי גם תקשר את הפרוייקט הזה לדפדפן המצויין פיירפוקס...אבל ביינתים נראה טובלא הבנתי :s05: על איזה ירח אתה מדבר??
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ירח זה דבר כזה שיש בשמיים מומלץ לפעמים לצאת מהבית ולהיזכר איך זה שם בחוץ (כן אני יודע שזה מפחיד אבל צריך)
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לא הבנתי :s05: על איזה ירח אתה מדבר?? ירח זה דבר כזה שיש בשמיים מומלץ לפעמים לצאת מהבית ולהיזכר איך זה שם בחוץ (כן אני יודע שזה מפחיד אבל צריך) חחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.