עבור לתוכן

החלפת הזכרונות בכרטיס מסך,זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי...

עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם.

עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג?

(במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם).

או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?

פורסם

פעם, זה היה בסלוטים כאלו, היום זה מאוד קשה. אם יש לך מלחם ננומטרי, וראיה טובה, ולא תדפוק / תקצר אחד עם השני זה שווה את הניסיון. מאידך, טעות אחת ודפקת את הכרטיס שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי Riva TNT ישן להתאמן עליו :D.

אבל אתה אומר לי שזה אפשרי לחלוטין (עם הציוד המתאים) לעשות מה שחשבתי,כן?

פורסם

זה לא נראה לי מעשי, יש שם הרבה יותר מדי פינים והם גם לא באורכים שווים (יש לכרטיס 6 שכבות וכל רגל מגיעה לשכבה מסויימת).

תביא את הצ'יפים, אחלה מחזיק מפתחות ;)

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה הופך אותם למחזיקי מפתחות נראה מה יצא לי מהאימונים על הTNT.

תוצאות עוד יומיים בערך(מתי שאני יקבל את הזכרונות שלי...).

פורסם

הזיכרונות האילו לא יעבדו על TNT בכלל (לא מתאימים אלקטרונית ולא מתאימים פיזית).

זה בלתי אפשרי לחלוטין להחליף את הזיכרונות באופן ידני בכרטיסים של היום, פעם עוד כשהרגליים היו בקצוות זה היה עוד אפשרי במאמץ קיצוני, היום עם זיכרונות BGA תשכך מזה.

פורסם

אם תדפוק משהו אין לך אחריות, שתביא את זה לחנות\יבואן הם יגידו לך damage by user וה900-1200 ש"ח שלך הלכו , לדעתי זה לא שווה את זה ..

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות האילו לא יעבדו על TNT בכלל (לא מתאימים אלקטרונית ולא מתאימים פיזית).

זה בלתי אפשרי לחלוטין להחליף את הזיכרונות באופן ידני בכרטיסים של היום, פעם עוד כשהרגליים היו בקצוות זה היה עוד אפשרי במאמץ קיצוני, היום עם זיכרונות BGA תשכך מזה.

אני לא אמרתי שאני ינסה לדחוף לשם את הזכרונות של הסמסונג ::)...

אני יכול להשיג גם שבבי SDR ישנים...

ויש לי גישה למלחם ננומטרי,אז אני יכול להחליף אותם או לא?

פורסם

על ה TNT יש עוד סיכויי כי כל הרגליים בצד, אבל על כרטיסי GF4 TI יש זיכרונות BGA וממש אין סיכויי להתעסק איתם.

פורסם
  • מחבר

נו טוב... אם אתה אומר.

הנה הולך לו עוד TNT אחד למזבח בשמו של הערנב ואלי החומרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים