עבור לתוכן

פיצול יציאת מסך ועכבר + מקלדת לשני מקומות נפרדים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

הנתונים:

יש מחשב אחד בחדר עבודה אשר מחובר אליו מסך ובחלק מהזמן יעבדו עליו.

בסמוך לו, בחדר אחר, אשר מופרד על ידי קיר, ישנו מסך ענק ( שהוא בעצם קיר לבן) שעליו אמור להקרין מקרן ("ברקו" בשפה העממית), ובחלק מהזמן יעבדו עליו.

השאלה:

איזה סוג של חומרה צריך על מנת לפצל את המסך גם לברקו וגם למסך של המחשב מבלי להחליף כבלים בצורה ידנית

וכנ"ל לגבי מיקלדת ועכבר אלחוטיים שגם הם צריכים להיות בסלון ולעבוד בחלק מהזמן מבלי שתבוצע החלפה ידנית של הכבלים.

כמו כן האם יש מ?שדר של מקלדת אל חוטית אשר יכול לעבור דרך קיר או שנחשב חזק במיוחד?

תודה מראש לכל העונים

אורי.

פורסם

יש התקן שנקרא קופסת מיתוג - מסך, מקלדת ועכבר בודדים ל 2 מחשבים יותר (בד"כ עד מחשבים לקופסא) ויש כמובן כרטיסי מסך עם יציאות לשני מסכים,

אישית אני לא מכיר מקלדות או עכבריםפ אלחוטיים עם מרחק שידור כזה גדול שיוכל לעבור מרחק כמו שאתה רוצה, לפי דעתי אין מנוס מיחידות לא אלחוטיות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה אבל...

בכל מקום שרמשתי "קופסאת מיתוג" קיבלתי את האופציה של שני מחשבים למסך אחד.

אם מישהו יכול לשים לינק למה שאני מחפש: מחשב אחד לשני מסכים ושתי מיקלדות+עכברים אני אודה לו מאוד.

לילה טוב

פורסם

תנסה כזה דבר:

כרטיס מסך עם 2 יציאות VGA סטנדרטית + DVI עם ממיר ל VGA

עכבר ומקלדת סטנדרטיים עם חיבור PS2

עכבר ומקלדת עם חיבור USB

לגבי העכבר אני יודע בודאות שאפשר לעבוד עם 2 עכברים על אותו מחשב לגבי מקלדת אני לא יודע.

פורסם

[ltr]what you need is a KVM Extender (ATEN)... the switch is automatic[/ltr]

פורסם

זה לא KVM

שימו לב שהוא רוצה סוויצ' בין 2 מקלדות ועכברים ומסכים למחשב אחד בודד

לגבי המסך אני יודע שקיימים דברים כאלה, חנויות עושות בזה שימוש כל הזמן (אפילו אופיס דיפו)

פורסם

חפש "קופסת מנהלים".

פורסם

[ltr]I already gave him a perfect solution.

the KVM Extender got a local and a remote devices, you connect the PC and the local controls and monitor (IE local console) to the local device and you connect the remote controls and monitor (IE remote console) to the remote device. then you connect the 2 devices with a UTP 8w cable (up to 150m). the VGA output and control will be give to both devices at all times.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים