פורסם 2006 באפריל 1919 שנים רציתי לשאול מה יותר "בריא" לכונן קשיח בהנחה ולמארז אין ויברציות1 להיות מחובר למארז ישירות כדי שהכונן לא יוכל לזוז אפילו לא מילימטר2 להיות תלוי עם גומיות מיוחדות שיש לי שהם גם בולמות זעזועים (הגיע מתושבת ישנה של דיסקמן) שהכונן יוכל לזוז מעט אומנםאשמח לתשובות מקצועיות מכיוון שאני שומר מידע רב וחשוב על הכונן ואני רוצה לשמור על הכונן כמה שיותר זמן במצב תקין
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים בעיקרון אין העדפה מבחינת "אמינות" בקטע שלך..אלה מבחינת שקט ה"סידור" עם הגומיות יהיה יותר שקט מחיבור ישירות למארז...
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים בעיקרון אין העדפה מבחינת "אמינות" בקטע שלך..אלה מבחינת שקט ה"סידור" עם הגומיות יהיה יותר שקט שחיבור ישירות למארז...לא הבנתי ממש תוכל לשים פסיק?
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אני רק רוצה להוסיף שכמובן הקטע עם הגומיות יותר שקט, אבל אל תתלתל את המארז, או חס וחלילה תפיל אותו (למסיבות רשת תשים אותו מוברג למארז...)
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מה קשה להבין (רשמתי בשתי שורות נפרדות).ושוב מבחינת מה יותר "בריא" אין פה שיקולים (נקודה) .מבחינת שקט האופציה עם הגומיות תהיה עדיפה (נקודה) .עכשיו הבנת (נקודה).
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר תודה על התגובהשאלתי מכיוון שלכונן יש ויברציות מינימליסטיות ביותר של העבודה הטבעית שלוורציתי לדעת האם על הכונן להיות מקובע לתושבת במארז ללא תזוזה(להתנגד לתנועות הטבעיות של הכונן) ובכך לשמור עליואו לתת חופש לתנועות הטבעיות של הכונן ע"י שימוש בבולמים מיוחדים מגומי שישמרו על אורך חייו בפרטומכות בלתי נמנעות במארז בכללתודה על העזרה
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים עוד דבר שצריך לחשוב עליו זה חום, שמגע ישיר עם הפח של המארז תורם לפיזור שלו.כמובן שזה תלוי מאוד בטמפרטורה הכללית במארז שלך, ואם הדיסק הספציפי פולט הרבה חום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.