עבור לתוכן

memtest

Featured Replies

פורסם

רציתי רק לשאול כמה זמן אני אמור להריץ את התוכנה כי לאחרונה ניסיתי להריץ אותה וכבר הגעתי ל-13 שעות הרצה ללא שגיאות והשאלה היא כמה זמן אני אמור להריץ אותה עד שהיא תסיים את עבודתה

פורסם

התוכנה לא תסיים את עבודה אף פעם (כל עוד יש חשמל והמחשב תקין), התוכנה מבצעת לופ של בדיקות וכעיקרון יכולהלרוץ עד אינסוף.

פורסם

התוכנה לא תסיים את עבודה אף פעם (כל עוד יש חשמל והמחשב תקין), התוכנה מבצעת לופ של בדיקות וכעיקרון יכולהלרוץ עד אינסוף.

אתמול אחרי הת'רד שלי על PRIME95 ולאחר תשובותיך הרצתי את MEMTEST וגם קראתי עליה חומר.אכן אתה צודק ויש גם אפשרות להכתיב לו מה לבדוק בלחיצה על מקש C.

ככל שהתוכנה רצה יותר זמן היא סטטיסטית אמורה לעלות על יותר בעיות.אבל היא רצה עד אינסוף.. :silly:

פורסם

כשאני שם את שני הקבצים: BOOT.CAT

MEMTEST.IMG

שאני מריץ אותו אבל הוא לא קורא לי אותו בבוט הוא לא נכנס ל-memtest לא יודע למה ושיניתי בביוס שיקרא תדיסק...

פורסם

תצרוב את ה-ISO (מה שנקרא בהגדרות ה-NERO כ-Burn Image to Disc) על הדיסק ואל תפתח אותו :kopfpatsch:

פורסם

http://www.memtest86.com/memt32.zip

תוריד את הקובץ הזה.לאחר שהורדת פתח את הכיווץ לדיסקט A.מ-A תלחץ על קובץ ה-EXE והמחשב יתקין את התוכנה על הדיסקט(שים לב ש-WIN לא קורא את מה שיש,וזה בסדר גמור). תשנה בביוס שה-BOOT יהיה מ-A .ואז תעלה את המחשב כשהדיסקט בפנים..וזהו.הוא יריץ לך כמו שנאמר את הבדיקה.מומלץלהריץ כמה שעות או כל הלילה.

עריכה:זה במידה ואתה עושה את ההתקנה על דיסקט.לגבי מה שרשם לך Solidus Snake.שגם לי הוא עזר.. :jump: זה התקנה עם CD.

פורסם

לפי הסטיסטיקה, בפעם האחרונה שבדקתי, אם עברת את ה-12 שעות של MEMTEST בלי בעיות אז רוב הסיכויים שלא תתקל בביעיות יציבות שקשורות לזכרון במהירות\מתח\תזמונים הנ"ל.

פורסם

אתה לא צודק, הבדיקה בMEMTEST היא לא הבדיקה האולטימטיבית ויכולות להיות בעיות ב-Windows הנובעות מבעיות בזיכרון.

הבדיקה הכי טובה היא למרבה הפלא 3Dmark2001, במיוחד סצנת המכונית בהתחלה וסצנת הלובי, לבדיקת יציבות אני ישית מריץ כמה לופים טובים של הסצנות הנ"ל, אם אין תקיעות או Resets במהלך הבדיקה הזיכרון יציב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שלך תדע אם זה דווקא בעיה של הזיכרון

פורסם

דווקא לא, אם המעבד נבדק קודם לכן ונמצא יציב במהירות המסויימת הזו אין סיבה שהוא יגרום לקריסות. הבדיקות הללו האם לדעתי הכלי הטוב ביותר לזהות אי יציבות הנובעת מזיכרון.

פורסם

:nixweiss: מבולבל..איזה 3D או MEM?

והאם כדי לדעת על יציבות ב-WIN צריך את 01?למה?מה הוא שונה מ-05/06?

פורסם

אף תוכנה לא מושלמת ולכן כדאי לבדוק כמה שיותר.

ועובדה 2001 שונה מהמתקדמות יותר ביחס למעבד והזיכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים