פורסם 2006 באפריל 1919 שנים טוב, החלטתי לעשות קצת (הרבה) עבודה שחורה בשבילכם ולהעלות את מיטב התמונות שלי מהתערוכה לפה, אני אפרסם אותן בסטים של 5 תמונות בערך בכל סט... פתחתי ת'רד נוסף לתמונות האלה כי פה התמונות יהיו כלליות יותר ולא 'אומנותיות' כמו שניסיתי בת'רד הקודם ( שגם אותו אני אעדכן, יש לי עוד כמה תמונות לשם שיהיו מוכונת בקרוב ) מקווה שתהנו הSLR : הקליאו האהובה עליכם : אם אהבתם - ספרו לי , אם לא - עדיין תספרו לי ;D צפו לעידכונים בהמשך היום, יוסי.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר חחחחחחחחחחחח עדיין לא קנית מצלמה בנאדם?!?היא קצת מחוץ לתקציב שלך לדעתי, Fuji S9500, עולה החל מ3000 שקל ( היום, אני קניתי כשהיא עלתה 3500 :'( ) ללא כרטיס זיכרון, נרתיק ושאר ירקות נחוצים...
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אחי, קניתי היום מצלמה, את הדגם מתחת לזו שלך (חחח), בסוף רציתי מצלמה עם הרבה זום, אז קניתי את ה - S5200 בפחות מ - 1600 שקל (מכרז)...היה שווה?אני יודע שהמצלמה טובה (מקווה שהיא טובה). קראתי ב - cnet עליה, והיא קיבלה ציון גבוה... היה כדאיי לקנות אותה במחיר ששילמתי?
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אהבתי את הקליאוכנראה סתם לא התקרבתי לרנופספסתיכי לא היו מכוניות מעניינות אצל רנו
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שאלה, האם ביצעת על התמונות ניקוי רעשים ? רוב הטקסטורות של המכוניות נראות חלקות מדיי, כאילו עברה התמונה ניקוי רעשים כזה או אחר...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר התמונות האלה הגיעו אליכם ישר מהמצלמה, אתה רואה שאפילו לא טרחתי לשים חתימה עליהן... (:
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר טוב אני רואה שנמאס לכם מהת'רד הזה, נסיים עם התמונות שנשארו וזהו, מקווה שתהנו פורד IOSIS : טנק משיח : CROSSFIRE : מבט פנימה :
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים הפורד לא נראית לי נוחה, ההגה נראה כמו הלוחצים האלה של הלונה פארק שרכבות הרים :-Xהמושבים התמיכה לראש נראית ממש כואבת :-X
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר תגיד את זה לאלו שייצרו את המכונית, אולי זה נוח בצורה מוזרה ואנחנו פשוט לא רואים את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.