עבור לתוכן

אני מתכוון לקנות מצלמה וצריך המלצות

Featured Replies

פורסם

יש עוד כמה דברים.

א. אני לא הייתי קונה את מינולטה עכשיו רק בגלל שעוד לא ברור מה העתיד שלה.

ב. התוספת של עוד מגה פיקסל בחיישן כה קטן מוסיפה עוד רעש, ככה שבשורה התחתונה ה- Z6 תהיה פחות איכותית מה - Z5.

• תגובות 43
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יותר פיקסלים לא תמיד מתבטאים ביותר רעש. צריך לזכור שמעבר לגודל החיישן ולכמות הפיקסלים יש הרבה מאוד משמעות לטכנולוגיה של החיישן. תשווה למשל את ה-A620 שמוציאה עם 7MP תמונה פחות רועשת ויותר נקיה מאשר A95 עם חיישן באותו גודל ו-5MP בלבד. וזה כשמסתכלים על התמונות ב-100%, אם משווים את הגודל של שתי התמונות (למשל ע"י הדפסה על נייר בגודל זהה) הפער לטובת ה-A620 רק גדל.

עריכה: ועוד הערה כללית בנושא - ברוב המקרים שבהם יוצאים דגמים חדשים עם כמות מגה-פיקסל גבוהה יותר, הם מציעים איכות תמונה טובה יותר מהדגמים שהחליפו.

פורסם

בתכלס צודק באמת מוזר שמינולטה מאפשרים צילום רק ב 320*420 ולא ב VGA

זה באמת חיסרון,אבל אתה אמרת את זה כאילו שיש ממש הבדל משמעיתי ביותר

אולי למישהו זה לא ממש משנה,אני אישית לא הייתי קונה אותה

פורסם

אני אישית מעדיף את הZ3 שלי למרות המחיר שלה והZ5 דומה מאוד מכיוון שלפי מה שידוע לי ההבדל ביניהם הוא המסך והרזולוציה

יש עוד?

פורסם

יש עוד כמה דברים.

א. אני לא הייתי קונה את מינולטה עכשיו רק בגלל שעוד לא ברור מה העתיד שלה.

ב. התוספת של עוד מגה פיקסל בחיישן כה קטן מוסיפה עוד רעש, ככה שבשורה התחתונה ה- Z6 תהיה פחות איכותית מה - Z5.

מה לא ברור לגבי העתיד שלה?

היא קיימת לא מעט זמן -אבא לשי כשהיה קטן עוד שמע על החברה כשהם יצרו מצלמות רגילות,והמיזוג עם קוניקה לא ממש הפריע לה

פורסם

ומה זה אמור להגיד למי שמשתמש במינולטות?

שהתמיכה תגמר?

פורסם

לא, סוני הצהירה בפירוש שכל העדשות יתמכו באופן מלא למצלמות של מינולטה, יחד עם זאת היא תספק אחריות של סוני ותמיכה של סוני.

כל זה נערך בחטיבה של ה-DSLR כמובן.

פורסם

אני מתכוון שאם נהרסת לי המצלמה (בלי אחריות) אז מתקנים בארץ או נגיד ושולחים אליהם אז יתקנו לי או לא?

פורסם

אם קנית דרך דלתה (היבואן הרשמי), אז ייתקנו. הם מחוייבים על פי חוק לשמור על מלאי של חלפים במשך מספר שנים ולכבד את תעודות האחריות - גם של מצלמות קומפקטיות.

סביר להניח שגם היבואנים המקבילים ייצטרכו למצוא לך פתרון, אבל מכיוון שאין להם מעבדה שמתמחה במינולטה יש סיכוי גדול יותר שהם יאלצו לשלוח את המצלמה לתיקון בחו"ל.

פורסם

אז השאלה שלי היא נגיד וישלחו לחו"ל ומינולטה כבר לא בשוק הצילום אז הם יתקנו או לא?

קניתי בקאמרה פור לס לא זוכר של מי האחריות

פורסם

אם היא באחריות אז סוני יתקנו אותה.

פורסם

ואם היא לא

כי הייתה אחריות לשנה ועברה שנה וחצי

לא יתקנו בתשלום?

יענו אני מתכוון בכללי אם חברה נופלת אז האם היא עדיין תומכת בקונים שלה?

פורסם

אם החברה נופלת אז ברור שלא ::)

חטיבת הDSLR של מינולטה לא נפלה! סוני פשוט קנו אותה (כמובן אפשר להגיד בצד אחד שהיא נפלה).

סוני תספק אחריות למצלמות של מינולטה שהאחריות עדיין בתוקף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים