פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אחי יהיה בהונג קונג מחר ורציתי לדעת אילו אוזניות עדיף לי להגיד לו ליקנות? חשבתי על סנהייזר מהדגמים האלה:HD485HD555HD595חשוב לי שכשאני יסתובב עם האוזניות מידי פעם ברחוב אני לא יראה איתם כמו קוף... כי יש לי אוזניות מעפנות של סוני והחלק החיצוני של האוזניה יותר מידי בולט החוצה, כמו אוזניות שיש בבצפר וזה מגעיל... כמו הסמיילי הזה :DJsmile:אז בעיקרון מנסיון שלכם איזה מהאוזניות נשמע לכם הכי טוב ואילו אוזניות לא בולטות החוצה כמו בסוני שהיו לי? ושאלה אחרונה וחשובה, הוא ימצא שם אוזניות כאלה בכלל?!תודה מראש
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים גם האוזניות שנתת הם לא קטנותאולי פחות מאלה בסמיילי אבל עדיין לא קטנות כל כך
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר אוקיי הבנתי... אז ההמלצה היא ללכת על ה 595, אבל השאלה היא אם מוכרים אותם בהונג קונק ובאיזה מחיר?הוא הולך להיות שם רק מחר ואני רוצה לדעת שלא יעבדו עליו או משהו מבחינת מחיר
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תריץ עליהם חיפוש ברשת ותירא באיזה מחיר הם נמכרים בחול....לפי דעתי שם יהיה יותר זול ממה שתימצא ברשת
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים יש לי את ה 595 הייתי אומר שזה לא בדיוק הכי קומפקטי ללכת איתם ברחוב כמעט מכול בחינה אפשרית
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תחשוב על משהו כמו להסתובב עם שני פחיות מסביב לאוזניים שלך ... אם אתה רוצה לטייל איתם עדיף שתיקח משהו קצת יותר קטן , כמו לדוגמא PX 100..
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחאבל מבחינת איכות, איך ה595 לעומת הPX 100? כי יש לי כרגע אוזניות של סוני אבל הסאונד שלהם על הפנים... כאילו דחפו שם באוזניות מגבר רציני שהורס הכל לא יודע איך להסביר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.