עבור לתוכן

אני בדילמה ענקית בין שני מארזים.

מה אתם היתם לוקחים במקומי אני בדילה. 871 הצבעות

1. 1. מה אתם היתם לוקחים במקומי אני בדילה.

• COMPUCASE CI-6A19
    • Sunbeam Transformer

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יובל... מה כל כך מקצועי בעיצוב הHEC?

הפלסטיק של הפאנל מחוספס וזה גורם לו להראות כאילו זה ידית של מחבת...

מארז מכוער ביותר (לפחות לטעמי)

ולדעתי SUNBEAM זה חברה דיי טובה, יש לי SAMURAI ואני מרוצה 10/10

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לטרנספורמר יש 3 של 89 לא ארבעה...

לי יש את הקומפיוקייס - טמפ' מעולות ושקט שקט גם עם מאווררים גנריים.

ד:א יש לו אייר דאקט אבל היא ניתנת לפירוק...

פורסם

טוב החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-Sunbeam Transformer ולקנות על הדרך 4 מאוררים של ac 80מ"מ כל אחד שקטים ועוד פאן באס נחמד.

עשית בחירה נכונה !

אחרי שתתנסה בו תספר גם לנו !

פורסם

אחי, עבר די הרבה זמן מאז שהיסתכלתי על הטרנספורמר ושכחתי שהמאוורר הקידמי ( שלא כלול ) והאחורי הם בגודל של 120mm, וזה משנה הכול עכשיו.

לדעתי כדאי לך ב-100% ללכת עליו, להחליף לו את המאווררים לשקטים יותר ואפילו להוריד לו את המאווררים של הדלת ( הם סתם ירעישו ) או לפחות אחד מהם ולהוסיף לו מאורר של 120mm איכותי מקדימה.

ויש לי שאלה, מישהוא יודע מה העובי של המארז?

פורסם

תשובה 1 מ"מ

תעשה כבוד לפורם : http://hwzone.co.il/reviews.php?file=SunbeamTransformer :yelclap:

וכן האתר הרישמי - http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

דרך אגב אם תקראו בעיון את הביקורת של הפורם על המארז אז לקראת הסוף תבחינו כי מחירו היה 620 ש"ח ב- 30.06.05 כיום ניתן למצוא אותו בצבע השחור במחיר של 350 ש"ח בנעה! :xyxthumbs:

פורסם

צבע זה ענין של טעם, ואם אתה כמוני מעדיף את הצבע הכחול אז תוסיף עוד 30 שקל ותקנה אותו מפנדה ( כמובן בכמה שניות תעשה חיפוש באינטרנט ואולי יש בצבע הכחול גם ביותר זול ) :xyxthumbs:

אבל לפי הביקורת על המארז שיש בפורום, אז יש לטרנספורמר בעיה אחת ( לפחות בעיה אחת בשבילי ) ואני מצטט: "התקנת מאוורר 120 מ"מ בקדמת המארז ... הופתענו (והתאכזבנו) לגלות כי המאוורר האופציונאלי הזה נושף אוויר בדיוק על כלוב הכוננים הקשיחים. לא על הכוננים עצמם או לתוך המארז - פשוט ישירות על פלטת המתכת אשר מחזיקה את הכוננים, וכך יעילותו נפגעת בצורה חדה ואויר רב אינו נכנס אל המארז." :'( צריך לבדוק עד כמה זה משפיע לרעה

פורסם

תמיד קיימת האפשרות לא להוסיף את ה- 120 מ"מ מקדימה ולנהוג כעצת הביקורת להפוך את שני המאווררים שעל הדלת ובכך הם יכניסו את האויר למארז !

פורסם

נכון, אבל זה יהיה הרבה יותר מרעיש :-\

פורסם

בחנתי את הבעיה שמעלים בביקורת לגבי המאוורר הקדמי ,לדעתי ניתן להתגבר עליה בכך שמוציאים את הקופסה מהפלסטיק שבתוכה יש את המסילות ,לא חייבת להיות בטוח המארז! ,לאחר הוצאתה ישנו מרווח די ויותר למעבר האוויר למארז למרות שלא מדובר ברעיון מושלם ,בכל זאת זוהי אפשרות שכדי לבחון !! :xyxthumbs:

sunbcase9ae.th.jpg

פורסם

למה בעצם משמשת הקופסא הזאת בכלל? בשביל שיהיה ניתן להכניס את הדיסק הקשיח למארז בצורה של tooless?

כלומר אם אני אוציע אותה אני עדיין אוכל להכניס דיסק קשיח למארז אבל אני אצטרך ברגים? וגם בביקורת הם כתבו ש-"על פלטת " שמפריעה לזרימת האוויר, אתה חושב שהם התכוונו לקופסת הפלסטיק הזאת?

פורסם

זוהי סתם קופסא מפלסטיק שמטרתה היחידה לאחסן את המסילות במארז מין מחסן קטן ,ניתן להוציא אותה ,לא יקרה דבר ,פשוט אז מתפנה מעבר לאויר הניכנס מהמאוורר הקדמי ,למרות שישנו מין קיר מתכת ,שהוא בעצם משמש לחיבור הדיסקים הקשיחים דרך המסילות בחלקו העליון ,וכן משמש כקיר חיבור בחלקו התחתון לקופסא מפלסטיק ,בקיר הזה יש מין חורים גדולים ומשם יכנס האויר ,למרות שהוא חוסם חלק מהאויר ,הפתחים בו יאפשרו לאויר לעבור למרכז המארז ,הקופסא מהפלסטיק חסמה לגמרה את החלק התחתון של המאוורר ,בעצם הוצאתה מהמארז אתה מאפשר לחלק מהאויר שמכניס המאוורר להכנס למארז ולקרר אותו ,למרות שזה אולי נשמע קצת מסובך ,אם תסתכל בתמונה שצירפתי לתגובה הקודמת שלי ,תבין מייד על מה אני מדבר !

14921505148915121cd.th.jpg

פורסם

תגיד, אותה מתכת שמחזיקה את הדיסקים הקשיחים ושמפריעה לזרימת האויר למאוורר הקידמי לא נמצאת גם אצל חלק מהמארזים של ה-coolermaster כמו ב-533 וב-532?

ומה עדיף: לשים את 2 המאווררים בדלת של ה-8cm או אחד בחזית של 12cm? כי אלה שבדלת יכולים לגרום למערבולות לא? אולם באחד הביקורות שראיתי באינטרנט, גילו שעם 2 המאווררים שבדלת הטמ"פ היו נמוכות יותר מאשר אחד מקדימה. מה אתה אומר? יכול להיות שהתוצאות ישתנו מדי פעם כשפתאום תיווצר מערבולת?

פורסם

אתה צודק גם בחלק מהמארזים של coolermaster יש את אותה בעיה אך אין את הקופסא מפלסטיק ,לדעתי הבעיה לא כל כך חמורה כפי שטוענים ,יש גם פלוס כי יש קירור של הדיסקים הקשיחים ,לדעתי יש לשים את כל המאווררים (כולל מקדימה ,גם בדלת וגם בגג ,וכן את האחורי) כמובן לאחר שהוחלפו למאווררים שקטים ,זוהי התצורה המקסימלית והמיטבית,עוד לא שמעתי מישהו טוען ש - Sunbeam Transformer אין קירור מארז מעולה ,אחד היתרונות של המארז ,זה הקירור המעולה שלו ,יש לזכור כי מדובר במארז Full-Tower ,לדעתי הבעיה שאני רואה בו זה משקלו הגדול ,היות וכולו ממתכת חוץ מהדלת הקדמית ,יחד עם חומרה מלאה יכול להגיע עד קרוב ל- 20 קילו :o וזה משקל שצריך לקחת בחשבון ! (ללא חומרה 14 ק"ג)

פורסם

6A21 יהיה הפיתרון.

יותר מעוצב מה19,אלגנטי גם.

12 קדימה ואחורה...

אני מצביע בעדו :P

פורסם

הוא כבר קנה טרנספורמר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים