עבור לתוכן

אני בדילמה ענקית בין שני מארזים.

מה אתם היתם לוקחים במקומי אני בדילה. 871 הצבעות

1. 1. מה אתם היתם לוקחים במקומי אני בדילה.

• COMPUCASE CI-6A19
    • Sunbeam Transformer

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני בדילמה בין שני המארזים האלה מצד אחד חשוב לי איכות מצד שניה חשוב לי יופי אני לא יודע על מה ללכת תודה רבה לכל העוזרים.

• תגובות 30
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי לוקח את ה61A9 של HEC בגלל האיכות והמחיר,או שאם חשוב לך העיצוב אז את הטרספורמר למרות ששמעתי שהוא די מרעיש אז קח בחשבון להחליף מאווררים

פורסם

אם חשוב לך היופי לך על Sunbeam Transformer ,כמובן להחליף את המאווררים (80מ"מ) ,כמו כן יש עוד כמה סיבות לדעתי ללכת עליו ,יותר מאוורר ,יותר גדול , ה- CI-6A19 הוא מארז טוב במחיר זול אך מכוער פחד (לדעתי) ,בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תגיד... אתה ראית את הHEC? יופי זה הדר האחרון שנוגע בו

פורסם
  • מחבר

אז על מה ללכת?

וכמובן שאני יחליף את המאוררים ב-Transformer.

פורסם

גם אם תחליף אותם - עדיין הם 80.

יש לך את הSWING/SOPRANO/MAMMBO של תרמל שיט. האיכות לא הכי טובה אבל המחיר והיופי כן.

כמו כן יש לך את הקולר מאסטר בתוספת קטנה. נראה לי שהוא עונה על 3 הדרישות שלך.

פורסם

אני עברתי מ-COMPUCASE CI-6A21 ל-Transformer לפני 8 חודשים, בגלל כמה סיבות :

כשרכשתי כרטיס מסך חדש 6800 ULTRA, הוא בקושי נכנס למארז, נאלצתי להוציא דיסק קשיח אחד מהמארז (היו לי 4 דיסקים), כך שמספר המקסימאלי של דיסקים שניתן לשים בפנים ירד ל-3.

האוויר החם של כרטיס מסך היה בדיוק בכיוון הדיסקים, לכן טמפרטורה שלהם עלתה.

בשביל להוציא את הכלוב של הדיסקים הייתי צריך כל פעם לנתק חשמל מכרטיס מסך (2 חיבורים מעצבנים).

ב-Transformer אין את כל הבעיות האלה, הוא הרבה יותר מרווח בפנים, דיסקים קשיחים נשלפים בנפרד לכיוון הדלת של המארז, אוורור הרבה יותר טוב.

פורסם

אמממ... טוב לדעת לידע אישי

אבל דובר פה על ה6A19 שאין לו את הבעיות האלה

פורסם

הטרנספורמר בהרבה יותר טוב מבחינת קירור, יש לו מאווררים בכל מקום אפשרי, והכי חשוב זה המאוורר בגג שלו ( שזה מאוד מאוד חשוב ), אבל הבעיה שלו

היא שיש לו רק מאווררים של 80mm וזה מרעיש ברמות, אבל ממש מרעיש כך שעדיף להוריד לו מאוורר אחד לפחות ( מהדלת ), וזה היתרון של ה-HEC שהוא שקט יותר.

אם אתה כזה שעושה חורים במארז למאווררים וכאלה אז לך על ה-HEC ותוסיף לו מאוורר בגג, אם לו זה תלוי בך עד כמה אתה מסוגל לסבול את הרעש העצום של הטרנספורמר ( ואני לא מגזים ), או שאתה תשים לו ספוג מפנים שיבלום את הרעש, או שהמארז עצמו מרוחק ממך או בתוך ארון כזה שיבלע את הרעש.

בכלל, אני ממלייץ לך על הcoolermasterים, או ה-533 או ה-532 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כל אחד ממליץ על הקולרים הם עד כדי כך טובים?

עם כן תתנו לי מארז טוב עד 350ש"ח עים יש חריגה קטנה אז אפשר אבל שיהיה שווה את זה.

עריכה:המארז חייב להיות אוו מנועה אוו מזיג זאג.

פורסם

אני אומר קח 6A19 או אחד אחר מאותה הסידרה 21 למשל.

אל תתפשר על איכות כי בסופו של דבר ימאס לך מה"יופי" של הטרנספורמר אחרי זמן מה.

ו ה 19 איכותי ושקט מאוד. גם נראה לא רע בכלל- עיצוב מקצועי... אבל זאת כבר דעה, אני לא אוהב שזה מצועצע מדיי.

מקווה שעזרתי לבחירה.

פורסם

תגידו, ה- CI-6A19 זה הגירסא עם האיירדאקט בדלת?

בכל מקרה, לדעתי עם אתה כזה עמוק ב-HEC אז אתה לא צריך לחשוב על ה-6A19, הוא באמת טוב יחסית למחיר אבל כבר עדיף בהרבה את ה-6920 כמו שאמרו מקודם, זה גם זול, יותר גדול ( פותר לך את אחת הבעיות והתלונות שאמרו מקודם על ה-6A19 ) ויותר עבה ( 1.0 )= יותר שקט :xyxthumbs:

אבל אל תשכח גם לקרוא מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי על ה-coolremaster וכל זה... :xyxthumbs:

פורסם

יצא לי לעבוד עם הרבה מארזים שונים של COMPUCASE, מבחינת האיכות של המארז עצמו הייתי נותן 8 מתוך 10, ל-TRANSFORMER הייתי נותן 7 מתוך 10.

אני לא מכיר את בעיות הרעש של TRANSFORMER, כיוון שהחלפתי את המאווררים המקוריים שלו בחנות במאווררים שקטים.

מבחינת האיוורור אין מה להשוות, TRANSFORMER הרבה יותר טוב. אם הרעש חזק מדיי, תמיד אפשר להוריד את המאווררים ל-7 וולט...

תגידו, ה- CI-6A19 זה הגירסא עם האיירדאקט בדלת?

בכל מקרה, לדעתי עם אתה כזה עמוק ב-HEC אז אתה לא צריך לחשוב על ה-6A19, הוא באמת טוב יחסית למחיר אבל כבר עדיף בהרבה את ה-6920 כמו שאמרו מקודם, זה גם זול, יותר גדול ( פותר לך את אחת הבעיות והתלונות שאמרו מקודם על ה-6A19 ) ויותר עבה ( 1.0 )= יותר שקט :xyxthumbs:

אבל אל תשכח גם לקרוא מה שכתבתי לך בהודעה הקודמת שלי על ה-coolremaster וכל זה... :xyxthumbs:

CI-6A21 שהיה אצלי היה עם צינור אוויר למעבד בדלת. כדאי לברר לפני קנייה.

פורסם

גם אני בעצמי מתכוון לקנות מארז חדש אבל אני בכלל לא שוקל לקנות את הטרנספורמר רק בגלל הרעש, אתה באמת חושב שאפשר להוריד את הרעש לכמו של ה-6A19 ולשמור על קירור טוב יותר ממנו?

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-Sunbeam Transformer ולקנות על הדרך 4 מאוררים של ac 80מ"מ כל אחד שקטים ועוד פאן באס נחמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים