פורסם 2006 באפריל 1919 שנים קח מברגה ותקדח את הבורג עם מקדח , הכי פשוט (לידע כללי הבורג ישאר בצורב. כונן מה שזה לא יהיה)
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לי היה מקרה דומה עם הארדיסק 6 ג'יגה שהתקלקלעם הדרמל הורדתי את הראש של הבורגוזהו ההארדיסק יצא ונזרק לפח.והסתדרתי עם הדיסקיות המקוריות שהגיעו לי עם הדרמל של וולף
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר טוב בסוף החלטתי לקנות מארז חדש ואת זה אני ימכור תודה רבה לכל העוזרים.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אתה צריך פלאייר פטנט, זה שננעל על הורג. לא הצלחתי למצוא תמונה.הוא אמר שהוא קונה מארז חדש....#200
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אתה צריך פלאייר פטנט, זה שננעל על הורג. לא הצלחתי למצוא תמונה.קוראים לזה ג'פקה אם אני לא טועה.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים קוראים לזה ג'פקה אם אני לא טועה. אתה לא אבל אם כבר, אז הוא צריך ידיים יותר חזקות 8)
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים עם בורג כזה אכול עדיף לקדוח דרכו כי לחרוץ לא יעזור, הנזק שידרם לחתיכת פח במארז הוא מינימלי אפשר לשים בורג במקום אחר.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר אז הוא צריך ידיים יותר חזקות Coolמאיפה לך לדעת שאין לי ידים חזקות?ויש לי ידים חזקות אבל כמו שאמרתי זה לא תופס אני ובכל מקרה אני קונה מארז חדש.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שמע אח שלי תלוי איפה הם.. אם הם במקום שאין בו חלקים חשובים וקטנים כמו שבבים וכל זה וקשה מאוד לסובב אותך אז תן בראש שלהם מכות עם פטיש ותנסה לפתוח אז עם פלייר אתה תיראה שיהיה לך יותר קל...(תילמדו את זה לכל דבר כשאתם לא מצליחים לפתו ח ברגים אתם תיראו שזה עוזר)ואם לא אז באמת עם מסורית תעשה חריץ ותפתח עם מברג שטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.