עבור לתוכן

מה אתם אומרים? cx-300 או HD202?

Featured Replies

פורסם

HD202:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap

או cx-300:

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap

הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי.

חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202?

תודה :)

פורסם

ה HD יספקו לך יותר באס וגם דיי יסננו את הרעשים שבחוץ...תלוי איזה ווליום כמובן

ה CX יסננו טוב מאוד אבל באס שלהם הוא לא ממש כמו של ה HD כי הם בנויים קצת אחרת..ואתה יכול ליראות את זה בגודל שלהם..

פורסם
  • מחבר

ה HD יספקו לך יותר באס וגם דיי יסננו את הרעשים שבחוץ...תלוי איזה ווליום כמובן

ה CX יסננו טוב מאוד אבל באס שלהם הוא לא ממש כמו של ה HD כי הם בנויים קצת אחרת..ואתה יכול ליראות את זה בגודל שלהם..

תודה אחי, עכשיו השאלה היא עם ה HD202 אני אראה כמו חייזר ?, או שהאוזניות האלו נוצרו לשמיעה מחוץ.

פורסם

תירא זה לא העניין עם תיראה חיזר או לא..

יש הרבה אנשים שאוהבים אוזניות כאלה ..והם מיסתובבים איתם בכל מקום ..פשוט לא אכפת להם מה אנשים שמסתכלים עליהם חושבים..העיקר שהם נהנים מהמוזיקה..

היה לי פעם אוזניות של סוני מהשהו פשוט גם גדולות וזה..אז החברים שלי היו צוחקים קצת ..זה היה מזכיר להם דמות מצויירת חחח אבל העיקר שאני נהנתי מהסאונד..

אני יגיד לך חיסרון שבאמת מציק קצת ב HD או בכל אוזניות שדומות לו ..הוא הגודל הפיזי שלהם ..שאתה שומע לא אכפת לך..

אבל נגיד ואתה לומד איפה שהו אתה מגיע לשיעור עם תיק מפוצץ ויש בעיה קצת עם איפה לשים אותם..

פורסם

גם עם CX300 אפשר להנות מהסאונד ולא להראות כמו חייזר ולהסחב עם אוזניות גדולות

פורסם
  • מחבר

גם עם CX300 אפשר להנות מהסאונד ולא להראות כמו חייזר ולהסחב עם אוזניות גדולות

שמע, אני שמעתי באוזניות MDR-V500, וכשהיו באסים בתדרים נמוכים האוזן שלי הרגישה את הבאס מרטיט אותה, השאלה היא אם ה cx-300 יכולות לעשות את זה.

פורסם

האוזניות הם סוג שונה לגמרי דבר ראשון ל-202 יש חוט ארוך והם גדולות ואתה תראה כמו קופריק

עם ה-cx300 אתה תראה נורמלי יותר הם יותר אלגנטיות יותר קטנות ומספקות צליל באיכות גבוהה גם כן...

עכשיו ההחלטה הסופית היא שלך אבל ההמלצה שלי היא cx300

למרות שהם לא ירטיטו לך את האוזן בבאסים (רק את האוזן הפנימית) הם מספקות ביותר מבחינת סאונד ואוטמות רעשים מבחוץ..

פורסם
  • מחבר

האוזניות הם סוג שונה לגמרי דבר ראשון ל-202 יש חוט ארוך והם גדולות ואתה תראה כמו קופריק

עם ה-cx300 אתה תראה נורמלי יותר הם יותר אלגנטיות יותר קטנות ומספקות צליל באיכות גבוהה גם כן...

עכשיו ההחלטה הסופית היא שלך אבל ההמלצה שלי היא cx300

למרות שהם לא ירטיטו לך את האוזן בבאסים (רק את האוזן הפנימית) הם מספקות ביותר מבחינת סאונד ואוטמות רעשים מבחוץ..

תודה רבה :)

פורסם

אין בעד מה שמחתי לעזור.. :)

אבל בכל מקרה תדע שההמלצה שלי נוגעת לאוזניות בשביל ללכת ברחוב ולנסוע ברכבת

אם אתה צריך את זה גם למחשב אז תקנה 202

פורסם
  • מחבר

אין בעד מה שמחתי לעזור.. :)

אבל בכל מקרה תדע שההמלצה שלי נוגעת לאוזניות בשביל ללכת ברחוב ולנסוע ברכבת

אם אתה צריך את זה גם למחשב אז תקנה 202

שמע, אני בעיקר משתמש באוזניות ברכבת ובאוטובוס, אבל כשיש אנשים בבית אני משתמש באוזניות, אחרת הבית יירעד, חחח...

בגלל זה יש לי ספק בקשר לאיזה אוזניות לקנות...

אם לא הייתי צריך אוזניות לבית אני בטוח שהייתי הלוך על ה cx-300 בלי התלבטות.

פורסם

מה התקציב הכללי שלך?

פורסם
  • מחבר

מה התקציב הכללי שלך?

בין 200 ל 280 ש"ח

פורסם

בכלליות אתה עושה טעות שאתה בכלל חושב על הHD202...הם לא מגיעות לקרסוליים של הHD201.

הHD201 אמנם עולות פחות אבל הם יותר טובות...הCX300 הם ברמה יותר גבוהה מהHD201 והמחיר בהתאם.(שים לב שהHD201 הם דיי גדולות)

פורסם

לפי מה שאני הבנתי....הקריאיטיב EP630 הם בדיוק אותם אוזניות כמו הCX 300 .

פורסם

חוץ מהחברה ומבנה החוטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים