פורסם 2006 באפריל 1819 שנים HD202: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap או cx-300: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי. חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202? תודה
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ה HD יספקו לך יותר באס וגם דיי יסננו את הרעשים שבחוץ...תלוי איזה ווליום כמובןה CX יסננו טוב מאוד אבל באס שלהם הוא לא ממש כמו של ה HD כי הם בנויים קצת אחרת..ואתה יכול ליראות את זה בגודל שלהם..
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר ה HD יספקו לך יותר באס וגם דיי יסננו את הרעשים שבחוץ...תלוי איזה ווליום כמובןה CX יסננו טוב מאוד אבל באס שלהם הוא לא ממש כמו של ה HD כי הם בנויים קצת אחרת..ואתה יכול ליראות את זה בגודל שלהם..תודה אחי, עכשיו השאלה היא עם ה HD202 אני אראה כמו חייזר ?, או שהאוזניות האלו נוצרו לשמיעה מחוץ.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תירא זה לא העניין עם תיראה חיזר או לא..יש הרבה אנשים שאוהבים אוזניות כאלה ..והם מיסתובבים איתם בכל מקום ..פשוט לא אכפת להם מה אנשים שמסתכלים עליהם חושבים..העיקר שהם נהנים מהמוזיקה..היה לי פעם אוזניות של סוני מהשהו פשוט גם גדולות וזה..אז החברים שלי היו צוחקים קצת ..זה היה מזכיר להם דמות מצויירת חחח אבל העיקר שאני נהנתי מהסאונד..אני יגיד לך חיסרון שבאמת מציק קצת ב HD או בכל אוזניות שדומות לו ..הוא הגודל הפיזי שלהם ..שאתה שומע לא אכפת לך..אבל נגיד ואתה לומד איפה שהו אתה מגיע לשיעור עם תיק מפוצץ ויש בעיה קצת עם איפה לשים אותם..
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים גם עם CX300 אפשר להנות מהסאונד ולא להראות כמו חייזר ולהסחב עם אוזניות גדולות
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר גם עם CX300 אפשר להנות מהסאונד ולא להראות כמו חייזר ולהסחב עם אוזניות גדולותשמע, אני שמעתי באוזניות MDR-V500, וכשהיו באסים בתדרים נמוכים האוזן שלי הרגישה את הבאס מרטיט אותה, השאלה היא אם ה cx-300 יכולות לעשות את זה.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים האוזניות הם סוג שונה לגמרי דבר ראשון ל-202 יש חוט ארוך והם גדולות ואתה תראה כמו קופריקעם ה-cx300 אתה תראה נורמלי יותר הם יותר אלגנטיות יותר קטנות ומספקות צליל באיכות גבוהה גם כן...עכשיו ההחלטה הסופית היא שלך אבל ההמלצה שלי היא cx300למרות שהם לא ירטיטו לך את האוזן בבאסים (רק את האוזן הפנימית) הם מספקות ביותר מבחינת סאונד ואוטמות רעשים מבחוץ..
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר האוזניות הם סוג שונה לגמרי דבר ראשון ל-202 יש חוט ארוך והם גדולות ואתה תראה כמו קופריק עם ה-cx300 אתה תראה נורמלי יותר הם יותר אלגנטיות יותר קטנות ומספקות צליל באיכות גבוהה גם כן... עכשיו ההחלטה הסופית היא שלך אבל ההמלצה שלי היא cx300 למרות שהם לא ירטיטו לך את האוזן בבאסים (רק את האוזן הפנימית) הם מספקות ביותר מבחינת סאונד ואוטמות רעשים מבחוץ.. תודה רבה
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אין בעד מה שמחתי לעזור.. אבל בכל מקרה תדע שההמלצה שלי נוגעת לאוזניות בשביל ללכת ברחוב ולנסוע ברכבת אם אתה צריך את זה גם למחשב אז תקנה 202
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר אין בעד מה שמחתי לעזור.. אבל בכל מקרה תדע שההמלצה שלי נוגעת לאוזניות בשביל ללכת ברחוב ולנסוע ברכבת אם אתה צריך את זה גם למחשב אז תקנה 202 שמע, אני בעיקר משתמש באוזניות ברכבת ובאוטובוס, אבל כשיש אנשים בבית אני משתמש באוזניות, אחרת הבית יירעד, חחח... בגלל זה יש לי ספק בקשר לאיזה אוזניות לקנות... אם לא הייתי צריך אוזניות לבית אני בטוח שהייתי הלוך על ה cx-300 בלי התלבטות.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים בכלליות אתה עושה טעות שאתה בכלל חושב על הHD202...הם לא מגיעות לקרסוליים של הHD201.הHD201 אמנם עולות פחות אבל הם יותר טובות...הCX300 הם ברמה יותר גבוהה מהHD201 והמחיר בהתאם.(שים לב שהHD201 הם דיי גדולות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.