עבור לתוכן

DELL או HP

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז אם אני ירצה לשחק משחקים בנייד שלו אז כדאי לקחת את הHP?

אז כמה זה משפיע בראיית סרטים ההבדלים בין X1400 ל 1600?

משחקים חדשים כמו AREA 51 יעלו יפה על X1600? כנ"ל לגבי 1400..

מאיזה סיבה היית לוקח דווקא את הDELL ולא את הHP?

ד"א - היית בצבא במשהו שקשור למחשבים?

פורסם

1. כן, אם תרצה לשחק משחקים, ה HP עדיף.

2. אני בקושי משחק במשחקים, את Area 51 אני לא מכיר.

3. לעצמי לא הייתי לוקח את אף אחד מהדגמים כי אף אחד מהם לא מתאים לצרכים שלי.

4. לא הייתי בצבא במשהו שקשור למחשבים.

פורסם

** תיקון

פורסם

בלי לחשוב פעמיים אני אומר שDELL יותר טוב מHP, בנוסף DELL הוא הקונצרן המוביל בארה"ב, עמדות המולטימדיה שלהם מצויינות

(מריצות תוכנות כמו SOLIDWORKS בלי בעיה (סוליד תוכנת אוטוקד מובילה עם רינדורים מאוד כבדים)).

על HP שמעתי רק דברים רעים, למרות שרוב הדברים יוחסו לניידים הבינוניים שלהם (מה שלפי דעתי משקף לגבי כל ניידי החברות למרות שלא תמיד).

בשורה האחרונה HP מתעסקת ומאז ומיתמיד התעסקה במחשבי צריכה בעיקר !

עיסוקה העיקרי של DELL הוא במחשבי עבודה, עמדות גראפיות (שחלקן קיימות במכונות MRI של פיליפס) כלומר בעיקר בחומרה מקצועית

ולא מחשבי צריכה.

בארץ רוב החברות מתעסקות עם IBM, אבל כיוון שIBM בקושי מתעסקת בעמדות גראפיות (ניידות) הם לא אינדיקציה.

אבל אם תבדוק אני לא מאמין שתמצא ניידים גראפיים של HP אצל חברות ההייטק אלא רק DELL.

(אני עובד בחברת הייטק במת"מ חיפה (מהנדס) ואת רוב המיידע שלי אני מקבל דרך החברות שסביבי אז...

תעשה את השיקול שלך.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע עד כמה סולידוורקס כבדה ביחס למה שאני יעבוד איתו אבל אני רוצה גם לשחק איתו משחקים חדשים שיוצאים ולראות סרטים..

ככה שמאוד חשוב לי הכרטיס מסך ובגלל זה אני מתלבט כי לHP יש כ.מסך יותר חזק.. אבל הוא HP..

ה1600 הוא הרבה יותר חזק מה1400 או שההבדל ביניהם לא משמעותי? למשחקים וסרטים הכוונה..

יש לכם אולי תמונה עדכנית של שני הניידים?

"בלי לחשוב פעמיים אני אומר שDELL יותר טוב מHP" - מאיזה מבחינה? ד"א לא חשוב לי כמה ישקול המחשב..

הX1400 יעלה בצורה יפה משחקים חדשים כמו ניד פור ספיד, פאר קראי, קול אוף דיוטי 2..?

אין מחשבים אחרים ברמה הזאת שטובים למולטימדיה ולא עולים על 11K?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים