פורסם 2006 באפריל 1819 שנים לאט לאט אני אעלה תמונות מהתערוכה ( במידה ויהיו עוד חוץ מאלה ), בלי קשר אולי אני אפתח גלריה באיזה אתר בשביל כל אלה שניסו לצלם והתבאסו שלא יצא להם כלום.. יגואר XK רנו קליאו ואיזה אופנוע שהיה בחוץ... תודה מראש לכל המגיבים, יוסי. נ.ב. קובי, אם אתה מוכן לעזור לי אם תמונה מסוימת שדורשת ריטוש שאין לי מושג איך לעשות, צור איתי קשר בפרטי בבקשה.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים איך צילמת את היגואר עם רקע שחור? לא זכור לי שהיה שם כזה רקע... הקליאו ... או הקליאו...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תמונה ראישונה: רעיון מדהים, ביצוע לא משהו בכלל :-\ תמונה שניה: למה לא מירכזת את המכונית? תמונה שלישית: יפה מאוד... מה זה ברקע?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תמונה ראישונה: רעיון מדהים, ביצוע לא משהו בכלל :-\ תמונה שניה: למה לא מירכזת את המכונית? תמונה שלישית: יפה מאוד... מה זה ברקע? כי הוא רצה למרכז את הבחורה 8)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אם אתם רוצים אני יכול להעלות יש לי תמונות טובות של הSLR, הלמבורגיני והפורשה שהיו שם
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אם אתם רוצים אני יכול להעלות יש לי תמונות טובות של הSLR, הלמבורגיני והפורשה שהיו שםכן רק בדיון אחר...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים הקליאו... WOW.. בואנה הבחורה הזאת משהו משהו הראשונה תמונה ראשונה: רעיון מדהים, ביצוע לא משהו בכלל :-\ שלישית מדליקה... תעלה עוד.. אגב.. מהקליאו יש לך ב 1024X768? 8)
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תמונה ראישונה: רעיון מדהים, ביצוע לא משהו בכלל :-\ תמונה שניה: למה לא מירכזת את המכונית?תמונה שלישית: יפה מאוד... מה זה ברקע? למי אכפת מהמכונית?!?!! :s05:
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לפותח הדיון:תשנה את הכותרת של התמונה השניה כי אנשים פה חושבים שניסית לצלם את האוטו
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר תמונה ראישונה: רעיון מדהים, ביצוע לא משהו בכלל :-\ יש לי עוד ביצועים של התמונה הזאת, פרופילים אחרים, אבל הרקע נחתך בפוטושופ.. זאת התמונה היחידה שהגיעה ישר מהמצלמה ככה - וכן, היה שם וילון שחור שכזה מול המכונית, הצלחתי לתפוס רגע נדיר שהאנשים לא היו באיזור (: אם אתם רוצים אני יכול להעלות יש לי תמונות טובות של הSLR, הלמבורגיני והפורשה שהיו שם גם לי יש, רק שהן לא היו מיוחדות מספיק בשביל להעלות לפה בתור תמונות " אומנותיות " אולי אני אמצא כמה ואעלה יותר מאוחר תעלה עוד.. אגב.. מהקליאו יש לך ב 1024X768? 8) אני אעלה, ויש לי את הקליאו גם ביותר מזה (: לפותח הדיון:תשנה את הכותרת של התמונה השניה כי אנשים פה חושבים שניסית לצלם את האוטו אמממממ אבל אתה יודע, באמת ניסיתי לצלם את המכונית
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים היגאור מפוספסת כל כך, הרעיון מעולה, אני כל כך אוהב אותו אבל בתמונה חתוכה מדיי ויש ם חוסר חדות\מיקוד משווע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.